flax

FLAX: Så enkelt kan man gjøre stas på mor

Søndag 13. februar er det morsdag – en fin anledning til å sette litt ekstra pris på de som alltid er der og passer på, uansett hvem de er.

MOR: Det er mange måter å hedre mor på. Med litt Flax kan noe lite bli til noe større.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. februar 2022Endret:3. januar 2023

Noen ganger er det ikke nødvendigvis biologien som bestemmer hvem man ser opp til i livet. Mødre kommer i alle slags former, og mange av oss legger gjerne en bred tolkning til grunn når vi får i oppdrag å ramse opp morsfigurer vi beundrer og setter pris på.

Uansett hvem man har i tankene mens man leser dette, er morsdag en gyllen anledning til å vise disse menneskene at man setter ekstra stor pris at de alltid er der, både i gode og vanskelige tider: At man verdsetter de som til tider glemmer seg selv mens de er opptatt av å ta vare på alle andre, de som alltid har en ledig armkrok og noen trøstende ord, de som vet hva man liker på brødskiva, og som bekymrer seg for om man er godt nok kledd for kulda. 

MillionFlax som gave

Med MillionFlax kan en liten oppmerksomhet bli til noe stort – og skulle man ikke bli en av de få heldige som skraper frem millionpremien, har man i det minste kjent på litt spenning under skrapingen. For er ikke det egentlig halve moroa?

Praktisk nok kommer MillionFlax med et «til-og-fra-felt» på baksiden av loddet i tillegg til et hull for pakkebånd i det ene hjørnet. På den måten fungerer loddet like godt både som en ekstra oppmerksomhet i form av gavelapp på en større pakke, og som i en gave i seg selv.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Mødre <3

Mor, medmor, pappa, mamma, stemor, reservemor, bestemor, mormor, farmor, oldemor, svigermor, tante, venninne, lærer eller nabo – uansett hvem som fyller rollen som mor, hva med å benytte søndag 13. februar til å sende en hyggelig påskjønnelse?

Flax og Norsk Tipping ønsker mødre av alle slag en riktig god morsdag. Vi digger dere!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler