flaxvinnerhistorie

Skrapte frem 1 million i bilen

En mann fra Holmestrand fikk seg en stor overraskelse etter søndagsturen da ett av Flax-loddene han hadde kjøpt plutselig viste tre million-symboler.

MILLIONFLAX: Ble millionær etter søndagsturen.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:16. januar 2022Endret:3. januar 2023

På drøye to uker har sju spillere blitt millionærer med FLAX. Den sjuende millionæren satt i bilen da han skrapte frem 1 million kroner søndag 16. januar.

Fikk bakoversveis

En mann fra Holmestrand i Vestfold gikk innom Narvesen i Sande før søndagsturen. Han kjøpte et par MillionFlax, men gikk turen før han satte seg i bilen.

– Jeg kjørte litt før jeg bestemte meg for å skrape dem. Jeg trodde ikke mine egne øyne da million-symbolene kom frem, forteller den heldige vinneren.

På et tidspunkt måtte han ta på seg brillene bare for å dobbeltsjekke - igjen. Og da premien var et faktum, visste holmestrandingen med en gang at han ønsket å dele pengene med familien.

– Jeg fikk bakoversveis selv om jeg hadde på meg lue. Man blir jo sjokkert, flirer den ferske millionæren, som ønsker å være anonym.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Årets MillionFlax-millionærer

I løpet av den andre helga i januar fikk man fire nye MillionFlax-millionærer på rappen. Den første millionvinneren var en kvinne fra Oslo. Deretter var det to spillere fra Stavanger som hver seg kapret hvert million-loddet, og like etter vant en 28 år gammel mann fra Trondheim 1 million kroner. Her er deres vinnerhistorier.

Med fem av toppremiene vunnet, er det i skrivende stund fem milliongevinster igjen.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler