Fyll feriekassa med Extra-millioner

Fyll feriekassa med Extra-millioner

DIN TUR? Husk at du kan levere Extra på mobil, pc og hos kommisjonær. Men pass på - du kan bli millionær!

Illustrasjon: Colourbox/Kjersti Skåret

Fyll feriekassa med Extra-millioner

Mange nyter allerede varmen eller ser frem til late sommerdager da vi er på vei inn i ferien for fullt. Hva med å ta med deg 2 millioner kroner inn i ferieplanene?

Hver tirsdag hele året, er det duket for Extra-trekning. Extra tar nemlig aldri ferie. Hva med å stikke av med 2 millioner kroner inn i din ferie?

Bli Extra-kandidat hvor som helst

Uansett hvor du måtte befinne deg i sommer, blir Extra-trekningen gjennomført og store og små premier skal ut til heldige Extra-spillere. De heldige personene som har blitt trukket ut som Extra-kandidater den siste tiden har blant annet vært midt i bakinga, spilt golf og forberedt til bursdagsfeiring. Alle ble avbrutt i sin tirsdagsyssel, men felles er de enige om at det var veldig verdt det da de hovet inn store premier i Extra.

Mange vinnersjanser

I Extra har du hele 16 vinnermuligheter per kupong, og hver uke blir én tilfeldig spiller trukket ut som den gjeve Extra-kandidaten. Hvis du blir den heldige, får du muligheten til å spille om hele 2 millioner kroner!

            

Vinnersannsynlighet Extra:

Vinnersannsynlighet for førstepremien i Extra – som tilfaller den som trekkes ut som Extra-kandidaten – er 1:360 000 per kupong. Utdypende: Vinnersannsynlighet for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er basert på antall deltakere. I Extra er det rundt 360 000 kuponger i spill hver trekning, og siden én solgt kupong trekkes ut, blir vinnersannsynligheten ca. 1:360 000 per kupong.

  • Antallpremieutbetalinger totalt i 2019: 2 249 870
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 76
  • Antall millionærer i 2019: 19
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 2 000 000 kr