flax

Førjuls-flaks med MillionFlax

MillionFlax er en sitrende stemningsskaper og en perfekt pause i julestria.

FLAX. Du kan ha skikkelig flaks med MillionFlax. Skrap og vinn en million.Norsk Tippingsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Julen skal bestå av de gode stemningene, luktene og fargene som man husker og elsker, og samtidig den sitrende og kilende førjuls-stemningen man husker fra man var liten.

Flax lokker garantert frem julestemningen, og gir spenning på kjøpet, og er du riktig heldig kan du vinne opp til en million kroner.

Flax på julebordet

MillionFlax er en super isbryter og verdens koseligste velkomstlek når man setter seg til bords.  Bare legg ett MillionFlax ipå tallerkenen eller tre ett i serviettringen, og leken og moroa er igang når familie og venner setter seg til bords

Norges fremste lodd-klassiker

Klassikeren MillionFlax er Norsk Tippings mest populære skrapelodd, og toppremien er som navnet sier, på en million kroner. Så mange mennesker har gode opplevelser med MillionFlax hvert år.  Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! 

Fysiske MillionFlax-lodd får du hos Norsk Tipping sine kommisjonærer. 

Skrap rød MillionFlax her og nå


Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler