nabolaget

Forrige uke ble Sonja Helen Nabolaget-millionær – hvem får Telefonen fra Hamar denne fredagen?

I Nabolaget er det fredag som er den ukentlige «rosinen i pølsa» – med milliongaranti til én heldig spiller.

NABOLAGSMORO: Geotagen skal innom et hovednabolag også denne fredagen. Illustrasjonsfoto: Christian Stockhecke/Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:28. september 2023

Siden Nabolaget ble lansert i 2015, har 470 nordmenn fått Telefonen fra Hamar med beskjed om at de er ukens hovedvinner, og dermed millionærer. De nærmeste (spillende) naboene av hovedvinneren har også kunnet juble over voksne premier.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

«Tenk hvis det blir meg»

Nabolaget-geotagen sveiper over daglig over Norge, og forrige fredag landet den på tettstedet Vormsund i Nes kommune, Viken. Der satt Sonja Helen Orskaug (51) og ante fred og ingen fare – med strikketøyet i fanget.

– Hæ? er det sant? utbrøt Sonja Helen da hun fikk vinnerbeskjeden.

– Jeg gikk og tenkte på det her om dagen: «Tenk hvis det blir meg», og så ble det dét. Dette var gøy, sa den nybakte millionæren.

Hun hadde ingen store, umiddelbare planer for premien, men nevnte blant annet nedbetaling av litt gjeld, samt å hjelpe sønnen med førerkortet.

– Jeg skal nok unne meg selv noe også, men jeg får tenke litt på det. Helga ble så mye bedre nå! sa en meget glad nesbu.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hva er Nabolaget?

Nabolaget er et lotterispill hvor du kan bli millionær på adressen din! Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt, uten at du trenger å dele av premien din.

Du kjøper en deltakelse, som registreres på adressen din. Da er du med i trekningen hver kveld en hel uke fra og med den dagen du kjøpte spillet. Hver ukedag trekkes det én tilfeldig adresse blant alle deltakerne, som vinner hovedpremien på 10 000 kroner. På fredager trekkes seks nabolag. Fem av dem har en hovedpremie på 100 000 kroner, mens ett av nabolagene har en hovedpremie på 1 million kroner.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler