I kveld kan du vinne 90 millioner!

I kveld kan du vinne 90 millioner!

UKAS POTT: I Eurojackpot denne uka kan du vinne 90 millioner kroner om du har de fem hovedtallene og to stjernetallene riktig. I tillegg kan du vinne en million kroner, pluss et reisegavekort på 100.000 kroner i den nasjonale premien!

Illustrasjon: Norsk Tipping

I kveld kan du vinne 90 millioner!

Forrige fredag gikk gigantpotten på hele 818 millioner kroner. Dermed "normaliseres" denne ukas pott. 

Likevel kan du vinne hele 90 millioner kroner hvis du er så heldig å ha fem hovedtall, samt to stjernetall riktig.

Spill Eurojackpot her!

Fredag kan det bli din tur

Forrige fredags pott på 818 millioner kroner ble delt på tre tyskere, en danske og en nederlender som kan gå det nye året inn med 161.762.400 hver på konto. 

Den aller første nasjonale premien på en million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner i Eurojackpot ble delt ut forrige fredag. En mann i 30-årene fra Mandal ble den første heldige til å vinne den flotte premien.

  • På fredag kan det bli nettopp du som vinner den nasjonale premien! Spill Eurojackpot her!

Hvor drømmer du om å reise?

Hver fredag trekker vi ut en heldig nordmann som vinner en million kroner, pluss reisegavekortet. Hvor kunne du tenkt deg å reise for 100.000 kroner?

Hva med en eksotisk tur til Bali med din aller nærmeste? Eller kanskje du har en drøm om å spandere en real fotballtur på hele guttegjengen til London?

Valgene er mange og du får garantert en drømmetur for 100.000 kroner! 

Lever innen fredag klokken 19.00 og bli med i trekningen. Spill her!

(Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:95 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet ukentlig millionpremie er i gjennomsnitt 1:550.000 (avhengig av antall innleverte rekker))