eurojackpot

I kveld kan vi få ny premierekord i Norge - førstepremiepotten er på ca. 886 mill.

Får vi norsk alenevinner i Eurojackpot fredag, blir det historiens største premieutbetaling hos Norsk Tipping.

ER BEREDT: Ingrid Roterud Mathisen er lotteri- og trekningsansvarlig i Norsk Tipping. Hun er klar til å bistå dersom vi får en norsk storvinner fredag.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. desember 2023Endret:22. desember 2023

Tirsdag var det ingen som hadde 5+2 rette i Eurojackpot. Det var heller ingen som prikket inn 5+1 rette.

Det var imidlertid syv spillere, ingen av dem fra Norge, som hadde 5+0 rette og tok hver sin tredjepremie på 1,3 mill.

Fredag er det på'n igjen med Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten er på ca. 886 millioner kroner, mens andrepremien er på ca. 42 millioner kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Tre år gammel rekord

Dersom en norsk spiller er alene om å prikke inn 5+2 rette i fredagens trekning, får vi ny premierekord hos Norsk Tipping. Nåværende rekord er fra 18. august 2017. Da vant en 441 millioner kroner i Eurojackpot.

Dette er de tre største premieutbetalingene fra Norsk Tipping.

1. plass: Mannlig vinner av 485,1 millioner kroner, 26. juni 2020. Den utrolige summen gjorde naturlig nok at reaksjonen i den andre enden av Telefonen fra Hamar bar preg av sjokk. – Jeg er glad og nummen, sa mannen etter å ha fått summet seg litt.

2. plass: Mannlig vinner av 443,9 millioner kroner, 20. september 2019. «Wow», «absurd», «surrealistisk» og «sprøtt» var noen av ordene vinneren tok i bruk for å beskrive hvordan det føltes.

3. plass: Mannlig vinner av 441,3 millioner kroner, 18. august 2017. – Kanskje jeg skal kjøpe meg en fotballspiller, sa en humrende vinner etter å ha fått Telefonen fra Hamar.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Advokatfirmaet Dehn følger opp storvinnere

Å vinne et millionbeløp er først og fremst moro. Samtidig er det nyttig å få eksperthjelp til å håndtere pengene best mulig, ikke minst når premien er i hundremillionersklassen, eller som nå: i milliardklassen.

Alle som vinner to millioner kroner eller mer hos Norsk Tipping, får tilbud om gratis økonomisk veiledning. Det er advokatfirmaet Dehn som bistår Norsk Tipping som en nøytral part i dette arbeidet, og det er advokatene Torbjørn Evjenth og Ingvild Elisabeth Flovik som står for veiledningen.

Fredagens potter

Fredag 22. desember er det ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten er på ca. 886 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 42 millioner kroner.

Og som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler