flaxvinnerhistorie

Frøs i syden - kom hjem til sommer og ReiseFlax

- Jeg holdt på å fryse ihjel på fjorten dagers marerittferie på Mallorca i vår, men da jeg kom hjem vant jeg i ReiseFlax, så nå skal jeg på ny og varmere ferie neste år, forteller ei dame fra Holmestrand.

FLAX: Nye ReiseFlax er loddet for deg som drømmer om sol, sand og saltvann, eller storbyferie, fest og natteliv. Kort sagt, du velger selv hva slags ferie du vil ha
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. juli 2018Endret:2. januar 2023

- Det var første gang jeg var på 14 dagers ferie i år, og det var helt forferdelig. Vi var på Mallorca i vår, og det var så kaldt at vi pakket oss inn i ulltepper for å orke å ta en vinglass på verandaen på kvelden, sier Holmestrandkvinnen og grøsser.

- Reisefølget mitt ble dårlig. Deretter ble det tull med flyet, så vi ventet fire dager ved flyplassen før vi endelig kom oss hjem, sier damen fra Holmestrand som først hadde uhell i reise - men deretter hadde hun skikkelig Flax. 

ReiseFlax ga ny ferie

- Jeg fortalte hvor ille turen hadde vært til kommisjonæren som solgte Flax. 
"Dette var en så innmari drittferie - jeg tar to lodd", sa jeg, og da snudde flaksen.

- Jeg vant et reisegavekort på 10.000 kroner på det ene loddet, så nå blir det tur neste år. Skikkelig Flax, sier damen fra Holmestrand som får solferie neste år, med ReiseFlax. 

Vi gratulerer!

Nye ReiseFlax er loddet for deg som drømmer om sol, sand og saltvann, eller storbyferie, fest og natteliv. Kort sagt, du velger selv hva slags ferie du vil ha. Vinn i ReiseFlax og reis hvor du vil. Du kan vinne toppremier som er reisegavekort på 100.000 kroner eller andrepremier som er reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

Vinn din drømmeferie med ReiseFlax her


Sannsynligheten for å vinne reisegavekort er hele 1: 3110 og prisen er kun 20.-
Vinnersannsynlighet på loddet er 1: 3,2

Hovedpremier i ReiseFlax er 643 reisegavekort på fysiske Flax-lodd, mens Digitale ReiseFlax har samme vinnersannsynlighet hver gang.

Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler