flax

Klar for sol og varme? Skrap frem drømmeferien!

Vinner du i ReiseFlax, kan du dra akkurat hvor du vil.

IDYLL: Hvor reiser du, hvis du kan velge fra øverste hylle?
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:18. januar 2019Endret:2. januar 2023

Drømmer du om å bytte ut snø og slaps med hvite strender, og blå grader med blått hav?

Hvis du skraper frem tre like symboler på ReiseFlax, kan du vinne reisegavekort på inntil 100.000 kroner. Kanskje er det din tur til å pakke kofferten, vinke farvel til kulda og dra på drømmeferien?

- Jeg satt i sofaen hjemme da jeg oppdaget ReiseFlax. Det måtte jeg bare teste ut. Plutselig stod det at jeg hadde vunnet, fortalte ei glad dame fra Kristiansand da hun skrapte frem et reisegavekort på første forsøk i fjor sommer.

Bare to uker etter at gevinsten var et faktum bestemte 28-åringen seg for å prøve lykken igjen, og jammen vant hun ikke nok et reisegavekort.

- Det er mange fine steder å reise, men vi skal i alle fall dra til et varmt sted med strand og hav, sa den lykkelige vinneren.

(Vinnersjansen for toppremie på fysiske lodd er 1:666.720, mens for digitale lodd er den 1:666.667)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler