flaxvinnerhistorie

Gifteklare Ann Jorid hadde ReiseFlax: Hit går bryllupsreisen

Ikke nok med at Ann Jorid (31) skal smis i hymens lenker neste sommer, nå er bryllupsreisen også sikret.

FLAX-VINNER: Ann Jorid (31) skrapte et ReiseFlax-lodd og vant reisegavekort. Neste år blir det romantikk, vin og god mat i Italia.privat
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:23. august 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg tror nesten ikke det har gått helt opp for meg at jeg vant ennå jeg! Det er jo ikke så ofte man vinner så mye, sier den vordende bruden fornøyd.

Har du flaks? Skrap Flax-lodd her

Småsjokkert og forfjamset

Anne Jorid Nordgård skal gifte seg med sin utkårede i mai neste år, men bryllupsreise var det ikke helt sikkert at småbarnsfamilien fikk til, i alle fall ikke med det første. Men så bestemte Ann Jorid seg for å kjøpe Flax-lodd da hun var på jobb hos Coop Sola. Hun står selv i kassen og selger både Flax-lodd og lotterispill for Norsk Tipping.

- Ja, jeg valgte meg et ReiseFlax, fordi jeg har hørt at det er mange premier å vinne på det loddet. Men jeg hadde vel ikke tenkt at jeg skulle vinne. Så jeg skrapte loddet og trodde ikke helt på det jeg så der, forteller den ferske Flax-vinneren og ler.

Ann Jorid skrapte frem et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner. Det ble ikke mye mer jobbing den kvelden.

- Ha, ha, nei. Jeg løp rundt til sjefen og flere av kollegaene mine og fikk dem til å sjekke dette, om det virkelig kunne stemme. Det var akkurat som jeg var lettere sjokkert egentlig, i alle fall gikk jeg rundt der i min egen verden og var nok ikke til særlig nytte på jobb, forteller hun.

Den perfekte bryllupsreise

- Tenk at det faktisk er mulig, at jeg vant. 10.000 kroner er jo mye penger! 

Kollegaene til Ann Jorid var glad det nettopp var henne som stakk av med den gjeve premien.

- Det er jo ikke så ofte vi har vinnere som stikker av med såpass fin premie. De syntes det var veldig gøy at det var noen de kjente godt da det først ble et vinnerlodd.

Det kommende brudeparet har lenge ønsket å reise til Italia, så det er nettopp dit reisegavekortet skal brukes når de skal på bryllupsreise neste år.

- Ja, nå kan vi jo reise på bryllupsreise, det var ikke helt etter planen. Det må bli Italia. Der er det så mye god mat og drikke. Det blir rett og slett bare avslapning og kos. Det fortjener vi, en ferie bare oss to, uten unger, sier vinneren og drømmer seg bort.

Vi gratulerer og ønsker det kommende brudeparet god tur!

Kanskje du er like heldig? Skrap Flax på nett her!

Sannsynligheten for å vinne reisegavekort er hele 1:3110 og prisen er 20 kroner.

Vinnersjansen på loddet er 1:3,2.

Vinnersjansen for toppremie på fysiske lodd er 1:666 720, mens for digitale lodd er den 1:666 667.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler