lotto

Gjør du som disse millionærene om du vinner i Lotto?

Nå har du tre ekstra sjanser til å bli Lotto-millionær. Det eneste du trenger for å bli med i trekningen er en gyldig Lotto-kupong.

SMØREBUA: Det er ikke bare i snøfylte Norge det er behov for smørebu på hytta.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:28. januar 2019Endret:2. januar 2023

Du kjenner kanskje igjen disse frasene: «Æ hadd no tenkt mæ full tank, ja», «Verdal'n», «Jai ikke forstå - snakk med min fetter» og «Den nye hværda'n»?

SE MER: Ta et tilbakeblikk på tidligere Lotto-filmer

Flytta hytta til Hellas

I de nyeste «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer»-filmene møter du paret som oppfyller drømmen om å flytte den gode gamle fjellhytta si til en nydelig strand i Hellas når de vinner i Lotto.

Smøreboden har paret også flytta nedover - sjekk hvordan de bruker den i filmen over!

Gjør du det samme som de solglade Lotto-millionærene dersom du vinner i Lotto? Lørdag 2. februar gir vi deg tre ekstra sjanser til å bli nettopp Lotto-millionær.

Dette kan du vinne

Rundt 14 millioner kroner skal deles på alle med sju rette. Men ikke nok med det! Du får altså tre ekstra sjanser til å vinne 1 million kroner dersom du spiller Lotto.

For å bli en av de tre ekstra millionærene trenger du ikke å ha et eneste rett tall på Lotto-kupongen. Vinnerne trekkes nemlig tilfeldig ut blant alle leverte rekker.

Dermed vil det si at jo flere rekker du leverer, desto større vinnersjanse har du.

Spill Lotto og bli med i trekningen!

Lykke til!

PS:Gi sju prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver her!

(Vinnersjanse for å bli en av tre ekstra Lotto-millionærer er ca. 1:5,47 mill. per rekke. Sjansen for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler