Godsets desperate poengjakt

Uansett om Strømsgodset slår Vålerenga til helga, vil de ligge sist på Eliteserie-tabellen.

I POENGNØD: Strømsgodset ble igjen slått da Bodø/Glimt stakk av med alle poengene mandag. Nå er det Vålerenga som venter.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:7. august 2019Endret:2. januar 2023

Henrik Pedersen kastet innpå alle nysigneringene mot Bodø/Glimt mandag uten at det hjalp. I stedet ble det Godsets tredje strake tap.

Dansken har nå ledet Strømsgodset i fem seriekamper. Ett poeng står Godset igjen med. Det ble også tap i de to siste kampene før Pedersen tok over. Det betyr at Strømsgodset har spilt sju strake seriekamper uten å vinne.

- Jeg er superstolt av guttene som spilte med press på ballen, og skapte sjanser og var dominante før pause. Utenom målet hadde ikke Bodø/Glimt noe. Vi er ikke så dominante i 2. omgang, men det er vi som styrer spillet. Jeg synes generelt vi spiller en god kamp og er på rett vei, sier Pedersen til Drammens Tidende.

Søndag venter Vålerenga på Marienlyst.

20.00: Strømsgodset - Vålerenga, direkte på Eurosport Norge.

Her finner du kampen på Langoddsen!

Per dags dato er det fem poeng opp til kvalikplass og seks poeng til trygg plass for drammenserne.

For søndagens motstander Vålerenga er situasjonen en annen. Oslo-dagen har gått fire kamper uten å tape og jakter de fire lagene foran på tabellen.

Chidera Ejuke ble solgt til Heerenveen forrige uke. Først kamp uten kantspilleren endte med 1-1 hjemme mot Kristiansund.

Hele Eliteserie-runden:

  • Rosenborg - Tromsø

  • Bodø/Glimt - Viking

  • Haugesund - Ranheim

  • Kristiansund - Odd

  • Strømsgodset - Vålerenga

  • Lillestrøm - Mjøndalen

Relaterte artikler