extravinnerhistorie

Grimstadkvinne ble Extra-millionær: – Helt på gråten

En kvinne fra Grimstad kunne smile ekstra bredt tirsdag kveld. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og vant 1,8 millioner kroner i premie.

UVENTET TELEFON: En kvinne fra Grimstad fikk en uventet telefon før Extra-trekningen tirsdag kveld.Illustrasjonsfoto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:20. februar 2024Endret:21. februar 2024

I tirsdagens Extra-trekning ble det delt ut over 30 000 små og store premier til vinnere rundt om i landet.

Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en kvinne fra Grimstad i Agder. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det sikret seg 400 000 kroner i inngangspremie.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

En uventet telefon

– Å herregud. Dette er en telefon jeg aldri hadde trodd at jeg skulle få, sier kvinnen når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Extra-kandidat.

– Nå begynner jeg nesten å grine her. Jeg er allerede så utrolig fornøyd og glad, uansett hvordan det går under tv-trekningen, ler grimstadkvinnen glad og legger til at hun spiller Extra fast hver uke.

Kvinnen hadde ikke mulighet til å være med på tv-trekningen, men skulle prøve å få den med seg på tv.

Ett tall fra toppremien

Før trekningen var grimstadkvinnen allerede sikret en inngangspremie på 400 000 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Med det fjerde og sjette tallet på sitt Extra-spillebrett hoppet kvinnen to hakk opp på premiestigen. Premien økte dermed til 1 800 000 kroner.

– Som en drøm

Det er en spent dame som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer tilbake etter tv-trekningen.

– Jeg har ikke fått sett trekningen, så nå er jeg veldig nysgjerrig og spent, humrer kvinnen, uvitende om at hun har blitt Extra-millionær.

Gratulerer! Du har vunnet 1,8 millioner kroner.

– Dette er som en drøm altså. Jeg er helt på gråten, sier hun med skjelven stemme.

– Nå skal jeg hvert fall dele premien med mine nærmeste, ler grimstadkvinnen glad og legger til at hun kommer til å fortsette å spille Extra.

– Nå blir det god stemning utover kvelden. Dette er helt utrolig, avslutter hun fornøyd.

Kupongen kjøpte hun på internett.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 30 000 spillere som kapret både små og store premier tirsdag 20. februar.

Første bilde

En heldig kvinne fra Sunndal i Møre og Romsdal var alene om å få første bilde og sikret seg dermed 61 295 kroner i premie. Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Sunndalsøra.

Første ramme

Én vinner ble det også på første ramme. Her var det en mann fra Vinje i Telemark som kapret premien og endte opp med hele 102 155 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første brett

På første brett ble det også én heldig vinner. En kvinne fra Narvik i Nordland kapret premien og endte opp med hele 286 040 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 25 spillere som ble trukket ut, og som alle vinner 4 000 kroner hver.

Extra
20. februar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Neste trekning er tirsdag 27. februar.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler