flax

Har du MillionFlax?

Sommeren er ikke over, og har du flaks kan den vare skikkelig lenge, med MillionFlax.

FLAX: MillionFlax er nordmenns favoritt-lodd og det er ikke uten grunn. Her er det masse moro og skikkelige premier.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:5. august 2018Endret:2. januar 2023

Ny MillionFlax er et sommerlig Flax-lodd i jubileumsutgave. Har du flaks kan du vinne inntil en million kroner.

Skal du ha sensommerfest anbefaler vi å sette bordet med  MillionFlax som bordkort - nordmenns favorittlodd.

Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier?
  I så fall er en ennå hottere versjon av din favorittlodd i salg nå. Legg et lodd på tallerknene for ekstra moro og spenning til gjestene når de går til bords. 

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst. MillionFlax får du digitalt og hos din kommisjonær.

Det nye MillionFlax jubileums-edition  kan du spille her.

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler