Gjemte seg i bøttekottet på jobb og jublet for drømmeferien

Gjemte seg i bøttekottet på jobb og jublet for drømmeferien

DRØMMEN: Hawaii blir trolig neste ferie for kvinnen fra Moss som vant i Eurojackpot fredag 30. november.

Foto: Adobe Stock

Gjemte seg i bøttekottet på jobb og jublet for drømmeferien

En kvinne fra Moss stakk rett inn på bøttekottet på jobb da hun fikk en særdeles overraskende oppringning fra Norsk Tipping.

Kvinnen, som vant 1 million kroner og reisegavekort på 100.000 kroner i Eurojackpot fredag, var nemlig på kveldsvakt da vi ringte henne.

- Jeg har lagret nummeret til Norsk Tipping. Da jeg så dere ringte, tenkte jeg at denne telefonen må jeg bare svare på. Nå står jeg inne på et bøttekott hvor ingen hører meg. Jeg stakk inn hit gjemte meg i noen minutter, forklarer kvinnen.

- Hva er det du ringer og sier? Himmel og hav! Jeg er helt sjokkert, for dette hadde jeg aldri trodd, sier hun.

- Er det noe spesielt du har lyst til å bruke pengene på?

- Det drypper nok litt på mine døtre. I tillegg har jeg lyst til å nedbetale litt gjeld. Når det gjelder reisegavekortet, har drømmen alltid vært å reise til Hawaii eller Thailand, så nå blir det tur, sier Østfold-kvinnen fornøyd.

Ingen vant verken første- eller andrepremien i Eurojackpot fredag 30. november. Dermed blir neste ukes førstepremiepott på ca. 312 millioner kroner. Andrepremiepotten blir på ca. 15 millioner kroner.

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for andrepremien er 1:6 mill. per rekke.Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)