eurojackpot

Eurojackpot: Viken leder på millionærtavla

Har du noen gang hørt naboen juble et sted over gjerdet en fredags kveld? Da bor du kanskje i et av de ti fylkene hvor årets Eurojackpot-vinnere så langt holder til.

ALLTID NORSK PREMIE: Eurojackpot, det internasjonale spillet med de store premiene, deler alltid ut 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:26. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det er blitt 37 Eurojackpot-millionærer så langt i 2021. Vinneren fordeler seg på ti fylker, og ikke overraskende kommer de fleste av dem fra storfylket Viken, men det er tidvis svært jevnt nedover statistikken, med Rogaland, Vestland og Innlandet på delt andreplass med 5 vinnere hver.

Her er den fulle oversikten over Eurojackpot-vinnere så langt i 2021:

  Viken    7    Rogaland    5    Vestland    5    Innlandet    5    Vestfold og Telemark    4    Trøndelag    3    Nordland    3    Oslo    2    Troms og Finnmark    2    Agder    1  

Dersom du er nysgjerrig på hvordan fordelingen ser ut tilbake i tid, kan du lese mer her: Her bor Eurojackpot-millionærene.

Hett i nord

Forrige fredag var det et andelslag som stakk av med den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Ti heldige spillere endte da med 100 000 kroner hver, og en av dem var en storblid 28-åring fra Stjørdal.

- Er det sant? Å herregud! Nå ble jeg varm i ullgenseren min her jeg sitter i Nord-Norge kulda, utbryter hun når hun får overlevert nyheten.

- Nå må jeg ut her - ut i kulda! Fy flate! Jeg har aldri vunnet før jeg, det var tøft! Skikkelig kult. For en jobb du har som kan ringe og fortelle folk slikt. Herregud, det var en fin beskjed, sier Stjørdalsjenta. Vinneren planla å trekke sørover snart, og ville nå bruke tida før hjemreise til å tenke på hva slags moro hun kan finne på for premien.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 595 millioner i førstepremiepotten

Fredag 30. juli er det som alltid nye sjanser for å bli mangemillionær. 1. premiepotten klatrer stadig, og ligger nå på ca. 595  millioner kroner, imens 2. premiepotten er på ca. 22 millioner kroner.

Som alltid trekker vi også ut én tilfeldig norsk spiller blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping. Den heldige spilleren vinner 1 million kroner - med mindre det er et andelslag, hvor det altså blir 100 000 kroner per spiller.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler