aktueltvinnerhistorie

Hvor skal vinneren bo? Her er alle vinnerne

Vi har lett etter vinnerne over hele landet. Her bor alle vinnerne i "Hvor skal vinneren bo?".

TELEFONEN FRA HAMAR: Telefonen fra Hamar har reist rundt i Norge for å finne ut hvor vinnerne bor.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:17. mars 2019Endret:2. januar 2023

Vi tok med oss Telefonen fra Hamar via Båtsfjord i nord og Frogn i øst til Ålesund i vest, for å finne ut hvor vinnerne bor. Det har vært jubel, konfetti, latter og vinnerglede hvor enn vi har vært. Nå har vi funnet de heldige og premiert de med 100.000 kroner, pakket inn i en litt større lommebok enn normalt. Dette er de heldige som fikk Telefonen fra Hamar i kampanjen "Hvor skal vinneren bo?"

Aid Sigrunn fra Båtsfjord

I Båtsfjord var det Aid Sigrunn som hadde aller mest flaks. Hun tok Telefonen fra Hamar innen 60 sekunder og ble den første vinneren i kampanjen. Vi reise på besøk til den blide båtsfjordingen for å overrekke 100.000 kroner. (Vinnersjansen i Båtsfjord var 1:930 under trekning 10. mars)

Silje fra Frogn

24 år gamle Silje var den heldige uttrukne i Frogn kommune. Den glade frogningen sikret seg 100.000 kroner da hun plukket opp Telefonen fra Hamar den 14. mars. Frogningen var hjemme da vi tok kontakt og inviterte oss på besøk for å overrekke premien. (Vinnersjansen i Frogn var 1:3096 under trekning 14. mars)

Frida fra Ålesund

Frida trakk det lengste strået i Ålesund. 22-åringen satt klar ved telefonen og sikret seg premien som nå skal gå til sertifikat, ukulele og surfecamp. (Vinnersjansen i Ålesund var 1:2835 under trekning 19. mars)

Hør og se hvordan vinnerne reagerte da de fikk vinnerbeskjeden på våre Facebook-sider. 

Neste gang kan det være din tur

"Hvor skal vinneren bo?" er over for denne gang. Se opp for lignende kampanjer i fremtiden. Da kan det være nettopp du som har aller mest flaks. I mellomtiden kan man jo teste noen av våre andre spill.

Vi takker for engasjement og for gjestfriheten i vinnerkommunene. Takk!

Har du spørsmål om konkurransen? Ta kontakt med kundeservice her.

(Vinnersjansen er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som bor i den trukne kommunen)

Relaterte artikler