lotto

Her kan du se alle «A Room With A View»-filmene

Høsten 2022 kom den første filmen om den løsningsorienterte Lotto-millionæren som brukte premien på å oppgradere utsikten på omsorgssenteret. Nå har bestemoren fått ytterlige to utsikter å nyte.

Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. januar 2023

«Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer» er et reklamekonsept som har eksistert i 30 år. Høsten 2022 ble reklamefilm nummer 55 lansert – A Room With A View. Der møter vi en bestemor som skal flytte fra hjemmet og den vante utsikten, til et omsorgssenter.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Denne løsningsorienterte bestemoren er imidlertid ikke helt som andre bestemødre: Hun er nemlig Lotto-millionær, og har kjøpt seg en stor skjerm som er montert på baksiden av omsorgssenteret der hun kan sette på akkurat den utsikten hun ønsker seg.

Under kan du se alle filmene med den ferskeste Lotto-millionæren i Norsk Tippings reklamerekke.

Saken fortsetter under filmene.

A Room With A View - Nye Lotto-utsikter (hovedfilm)

«Confiture» i Paris

Kystbyen Benidorm

Regnværsdag

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– På tide med en annen type hovedkarakter

Byrået POL står bak Lottos siste reklamefilm-serie, og det er Aksel Hennie som har regissert den.

– Lotto-millionærer kommer i alle aldre, fra hele landet og drømmene som går i oppfyllelse strekker seg fra nedbetaling av gjeld til... ja, noe langt mer uventet. For oss som lager kommunikasjon er det vel ingen tvil om at de gode historiene ligger hos de som gjør noe litt utenom det vanlige, sier det kreative teamet hos POL.

Markedskommunikasjonsansvarlig i Norsk Topping Tove Kristin Liberg sier seg også fornøyd med de nye filmene.

– Vi har lenge ønsket oss en film der hovedkarakteren skiller seg litt ut fra de man vanligvis ser i reklameblokka. I siste årene har vi være innom en ung mann som sliter med «kj-lyden», og en hund som nyter livet i all sin naivitet, minnes hun.

– Denne gangen er hovedpersonen litt eldre, men full av livsglede – i god Lotto-stil.

Savner du (L)Otto?

For de som måtte frykte at de har sett det siste av Lotto-hunden Otto har hun også betryggende ord:

– Det er nedskrevet hos oss at Lotto skal være en merkevare som aldri slutter å overraske. Etter mange filmer med Otto i hovedrollen så var det på tide å ta en helt annen retning. Det begynte å bli en stund siden Otto var nybakt vinner, så tiden var kommet for en annen Lotto-millionær. Men det betyr ikke nødvendigvis at Otto ikke dukker opp igjen. Nå er det nye Lotto-utsikter og vi vet aldri hvem som dukker opp som neste Lotto-millionær, avslutter hun.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler