flax

Het sensommer med MillionFlax

Har du forsøkt sommerutgaven av nordmenns favorittlodd, MillionFlax? Hvis ikke er det på tide. Bli nøttebrun av spenning. 

HETT FLAXLODD: MillionFlax kan gi deg en kjapp million og mange andre pengepremier i sommervarmen .
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:31. juli 2018Endret:2. januar 2023

Ny MillionFlax er ute nå, med ennå flere toppremier og et helt nytt sommerlig lodd i jubileumsutgave. Har du flaks kan du reise på ferien du aldri fikk i år, eller skjøte på kanonsommeren og slikke sol hvor du vil. 

MillionFlax er nordmenns favorittlodd. Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier? I så fall er en ennå hottere versjon av din favorittlodd i salg nå. 


Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst. MillionFlax får du digitalt og hos din kommisjonær.

Det nye MillionFlax jubileums-edition  kan du spille her.

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler