Hjemmesvake Tromsø møter Eliteseriens dårligste bortelag

Søndag spilles en uhyre viktig bunnkamp. Tromsø som ennå ikke har vunnet hjemme får besøk av Brann som med seier passerer Tromsø på tabellen.

MÅLSCORER: Er det Zdenek Ondrásek som skal skyte Tromsø til lagets første hjemmeseier i Eliteserien denne sesongen?
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. september 2021Endret:3. januar 2023

Tromsø står med fem tap og tre uavgjort på sine åtte hjemmekamper i Eliteserien denne sesongen. Det er svakest i Eliteserien.

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forebygge spillproblemer

Brann er sesongens dårligste bortelag før helgens runde med en seier, en uavgjort og syv tap. Begge lagene er på desperat poengjakt for å komme seg unna nedrykksstriden.

Fotball på Oddsen

Tromsø kommer fra 2-3 tap borte mot Rosenborg, mens Brann slo Lillestrøm 3-2 på Åråsen. Med seier vil bergenserne passere Tromsø på tabellen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fire på rad uten seier

Et annet lag som sliter i bunnen er Mjøndalen. Bruntrøyene har ikke vunnet siden de slo Haugesund 3-0 10. juli. Søndag får Mjøndalen besøk av Sandefjord, som kommer fra en sterk 3-0 seier hjemme mot Vålerenga.

Serieleder Molde som hadde to tap før de slo Mjøndalen 4-0 sist skal til hovedstaden og møte Vålerenga. Oslo-laget har ikke overbevist hjemme på Intility i år og står med bare tre seirer. Molde har vært svake borte i høst og har fire strake kamper uten seier på fremmed gress.

Toppkamp i Stavanger

Bodø/Glimt spiller borte mot Viking, som er i dytten om dagen. Stavanger-laget har ikke tapt siden 17. juli. Glimt har ikke tapt siden 30. juni og har vært gode på bortebane denne sesongen.

Kristiansund har meldt seg på i toppkampen. Christian Michelsen og Co. får besøk av Haugesund lørdag. Gjestene kommer fra seier mot Sarpsborg, mens Kristiansund slo Strømsgodset i forrige runde.

Lørdag:

  • Odd – Lillestrøm kl 18.00 (TVNorge)

  • Kristiansund – Haugesund kl. 1800 (Eurosport Norge) 

Søndag:

  • Vålerenga – Molde kl 18.00 (TVNorge)

  • Mjøndalen – Sandefjord kl. 18.00 (discovery+)

  • Sarpsborg 08 – Rosenborg kl. 18.00 (discovery+)

  • Viking – Bodø/Glimt kl. 18.00 (discovery+)

  • Tromsø – Brann kl. 20.00 (Eurosport Norge)

P.S: Stabæk – Strømsgodset er flyttet til 29. september.

Relaterte artikler