extra

Hva med en Extra stor pakke under treet på julaften?

Spent på årets gavefangst? Hva med å legge opp til litt Extra-spenning på selveste julaften? 

SPRE GLEDE: Extra spilleglede og giverglede på samme kupong.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:18. desember 2019Endret:2. januar 2023

For mange handler jula om å dele gode stunder med familie og venner, men i år kan julaften faktisk deles på en Extra spesiell måte.

Dersom du spiller Extra innen tirsdag 24. desember kl. 16.00, og er først ute med fullt bilde, ramme eller brett denne tirsdagskvelden, kan det bli noen Extra kroner på selveste julaften. Alle som har spilt er dessuten med i trekningen om å bli julaftens Extra-kandidat, og den heldige spilleren som blir trukket ut kan vinne inntil 2 millioner kroner. Tenk deg stemningen det vil bli i stua om det blir deg.

Extra mange tall

Tidligere i desember ble en kvinne fra Molde trukket ut som Extra-kandidat. Hun var dermed sikret en inngangspremie på 348.785, men moldenseren hadde maks flaks og gikk helt til topps på premiestigen hvor det lå 2 millioner kroner. Og som vinneren påpekte selv - det er mye penger og mange tall.

- Jeg vet ikke hva jeg skal bruke premien på riktig enda, men det blir nok noen ekstra fine gaver under treet i år, sa den ferske Extra-millionæren til Norsk Tipping, 3. desember.

Julaften kan det hende at det er akkurat du som blir trukket ut som Extra-kandidat. Da kan også du vinne 2 millioner kroner - dersom du har spilt, så klart.

16 premiemuligheter på julaften

Har du kjennskap til bingo vil du nok se flere likhetstrekk når du spiller Extra. Det trekkes 47 tall mellom 1 og 75. Hver kupong består av to spillebrett, og hvert spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet.

Trekninga av hvem som blir ukas Extra-kandidat er det selvsagt knyttet størst spenning til. En heldig spiller får muligheten til å spille om toppremien på to millioner kroner. 

Og når du trodde spillet var over - da gjenstår det enda en premiemulighet. I Extrasjansen trekker vi mellom 1 og 25 spillere som deler 100.000 kroner.

Spill Extra her, så er det kanskje deg vi ringer på julaften!

Lykke til!

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler