aktuelt

Vant på direkten og jublet med grasrotmottakerne

Tre nye vinnere ble ringt og overrasket i Hva skal vinneren hete mandag kveld. Samtlige jublet minst like mye for grasrotmottakeren sin som for seg selv.

JUBEL I STUDIO: Ane-Marthe Pedersen (t.v.) og Ingrid Roterud Mathisen overrasket nye vinnere mandag kveld.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:25. mai 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg hadde nok ikke trodd jeg skulle vinne, innrømmet en av mandagens vinnere, Osman Ucbas (38) fra Sandnes, da vi ringte litt etter klokken 19 mandag kveld. 

Hans navn var ett av to navn som ble trukket ut til sendingen, og siden han tok telefonen innen ett minutt var gått, vant han 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til grasrotmottakeren sin.

Meld deg på Hva skal vinneren hete her

- Det er en bra følelse, for å si det sånn - tusen takk, sa han på direktesendingen. 

Innebandy og fotball

Osmans grasrotmottaker, som også får 10 000 kroner, er Bogafjell idrettslag. Akkurat det syntes han var ekstra moro.

- Ungene er med der; de spiller både innebandy og fotball. Det er veldig kjekt at idrettslaget får penger, sa den glade rogalendingen.

På spørsmål om hva han skal bruke sine 10 000 kroner til, svarte han slik:

- Det går nok til noe elektronisk ungene ønsker seg.

Brettspilljubel i Sandefjord

Kveldens hovedvinner ble Eivind Alme (44) fra Sandefjord. Blant over 1 200 påmeldte Eivind-er, var det altså hans navn som ble trukket ut. Det brakte både ham og grasrotmottakeren Brettspillklubben Gokstad Taflating 50 000 kroner. 

- Så hyggelig, tusen takk. Det kom litt bardust på meg dette, så hva jeg skal bruke pengene på vet jeg ikke helt ennå, svarte en mildt sagt overrasket 50 000-kronersvinner da han fikk Telefonen fra Hamar.

Eivind var minst like glad for at brettspillklubben han er medlem av fikk en innbringende mandagskveld.

- Som brettspillinteressert, med en stor brettspillsamling, er jeg glad for å være med der. Det er en stor samling av sosiale mennesker det er moro å være sammen med, sa Eivind. 

LES OGSÅ: Slik reagerte fredagens vinnere

I etterkant av sendingen fikk vi tak i styremedlem Johannes Botne, som slapp jubelen løs på vegne av brettspillklubben.

- Tusen, tusen takk - så moro! Jeg hadde virkelig ikke forventet dette. Klubben ser for tiden etter lokaler vi kan være i, så det passer godt at disse pengene kommer nå, sa Botne med et bredt smil om munnen.

Vinner nummer tre for kvelden ble Ingvill Hafsås fra Hosteland nord for Bergen. Hun kunne juble for 10 000 kroner til seg selv og til grasrotmottaker Samfunnshusets venners vel. 

- Samfunnshuset på Risnes er gammel og trenger restaurering. Slik sett kommer disse pengene fantastisk godt med, sa en sprudlende vestlending - som la til at pengene hun selv vant skal gå til innkjøp av ny sofa. 

Meld deg på Hva skal vinneren hete her

Slik blir du med i konkurransen

Det gjenstår én direktesending i Hva skal vinneren hete: onsdag 27. mai. For å være med i konkurransen må du melde deg på med ditt fornavn. Husk dette:

For mer info om hvordan du deltar - og hvordan vinnerne trekkes - les her  

PRESISERING: I konkurransen Hva skal vinneren hete er det ikke krav om at deltakerne må ha levert spill, og det er i denne sammenhengen ikke slik at deltakelse her medfører en viss prosentandel til spillernes grasrotmottakere. Premiene som gis til grasrotmottakere i denne konkurransen er en ekstra påskjønnelse, og har ingen sammenheng med hvordan grasrotmidlene ellers fordeles. Mer info om Grasrotandelen finner du her.  

 (Vinnersannsynligheten i Hva skal vinneren hete er todelt:

1: antall deltakende navn,1:antall deltakere med vinnernavnet).

Relaterte artikler