nabolaget

Hvem får det bredeste Nabolaget-gliset?

Fredag er den store festdagen i spillet Nabolaget. Én heldig spiller stikker av med 1 million kroner og vil antageligvis få det bredeste gliset i sitt nabolag. 

NABOLAGET: Ringer det fra 625 60 000 på fredag, kan det være en millionbeskjed som venter i andre enden.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:1. september 2021Endret:3. januar 2023

For en femtilapp kan man være med å spille om premier hver eneste dag i Nabolaget. Fredag er riktignok den dagen de store summene skal deles ut. Da trekkes det ut seks nabolag med en hovedvinner i hvert nabolag. Et av disse nabolagene kalles hovednabolag. Hvorfor? Jo! Fordi her bor den aller heldigste Nabolaget-spilleren som sikrer seg 1 million kroner som antageligvis vil fremkalle et skikkelig millionglis! 

Millionjubel i Finnskogen

Fredag 27. august var det ei dame fra Finnskogen som fikk Telefonen fra Hamar med en beskjed de fleste bare kan drømme om. Hun hanket inn 1 million kroner på en femukerskupong og trodde ikke sine egne ører da hun mottok vinnerbudskapet.

LES OGSÅHvor mye er du villig til å tape?

- Det er jo sånt en håper på og drømmer om, men ikke helt trur kan hende, men nå var det visst min tur, sa den glade vinneren til Norsk Tipping.

LES OGSÅ: Finnskogen-millionær: - Nå må jeg finne gubbenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Nye millionsjanser 

Fredag skal seks nye nabolag trekkes ut. I et av disse vinner en spiller 1 million kroner, mens vinnerens fem nærmeste naboer kan glede seg over 100 000 kroner hver. Dessuten drypper det premier ned til en femtilapp på andre spillende naboer. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag. I disse vinner én heldig hovedvinner 100 000 kroner, mens de spillende naboene sikrer seg alt fra 10 000 til en femtilapp. Regelen er enkel. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto større premie sikrer man seg.

Selv om fredag er den store festdagen i Nabolaget, er det ikke "stille" resten av uka. Kjøper man et spill i Nabolaget er man også med i trekninger hver dag en hel uke fra den dagen man kjøpte spillet. Les mer om Nabolaget.


Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler