flax

Linda om Flax-bilen: - Jeg føler meg trygg i denne

Småbarnsmor Linda Madelen Forsberg (33) er imponert over egenskapene til Flax-bilen - ikke minst trygghetsfølelsen hun kjenner på bak rattet.

SOLID: Med en familie som snart teller fem personer, er trygghetsfølelsen i Flax-bilen Volvo XC60 T8 AWD R-design viktig for Linda.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. mai 2018Endret:2. januar 2023

Linda Madeleine Forsberg er tobarnsmor og snart trebarnsmor. Hun er bilfrelst, og kommer fra fra Volvo-byen Göteborg. Selv kjører hun Volvo V70 i det daglige, så vi lot henne ta en titt på årets BilFlax-bil, Volvo XC60 T8 AWD R-design.

Sikker og trygg

- Hva er det første du tenker når du ser den nye Volvo XC60 T8?
- Utseendet, naturlig nok, men også størrelsen. Det er en stor bil i en liten bil. Den føles håndterbar, sier Linda - som ikke legger skjul på at det sikkerhetsmessige teller mye for henne i valg av bil.

- Denne bilen er sikker, og jeg føler meg trygg i den, legger hun til. 

Med en familie som snart teller fem personer, er det naturlig at plass er vesentlig i vurderingen av framkomstmiddel. 

- Plass er alltid en utfordring med bil. En ting er sportsbager, fotballnett, barnevogner og handleposer. En annen ting er barneseter. De skal være bakovermontert, og da må det være tatt høyde for at de skal inn, slik at det blir igjen beinplass også. Dette kjenner de fleste mødre igjen, da det blir mye kjøring til fritidsaktiviteter og annet med henting og levering.

- Fresh og vakker

Selv om god plass og trygghetsfølelsen scorer høyt hos Linda, legger hun ikke skjul på at det estetiske ikke er helt uvesentlig.

- Jeg tenker at det er en vakker bil. Den er fresh, og jeg får lyst til å kjøre den.  

- Fikk du lyst på ny bil nå?

- Ja. Jeg må nok skrape BilFlax.

Vi ønsker lykke til!

Årets BilFlax-biler er den ladbare luksushybriden. Volvo XC60 T8 AWD R-design. En miljøpus, en vill tiger og et luksusdyr, med 407 hester, pakket inn i sikkerhet og luksus. Bilen lukter både miljøbevissthet, rå kraft og sportslig comfort med Volvos R-design-pakke.


Skrap BilFlax 2017 her og nå!
Du kan kjøre på elektrisk drift i opp til fem mil, du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene elmotorer og forbrenningsmotor.  Gearkassen er en åttetrinns automatkasse, og bilen har firehjulstrekk og forskjellige kjøremodi som Comfort og Off-road.  

BilFlax 2017 koster 25,-

Skrap BilFlax 2017 her og nå!

(Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler