aktueltvinnerhistorie

Da 88-modellen ikke svarte, fikk Stine drømmetelefonen

Da den første 1988-modellen ikke tok telefonen, fikk nestemann på lista mulighet til å vinne 100.000 kroner. Lite visste Stine at det var henne, da hun fulgte spenningen live på Facebook.

Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:30. september 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg så nettopp på direktesendingen deres på Facebook at det var en som ikke svarte. Og så går det noen sekunder og så ringer dere! Nå er jeg helt skjelven, sier Stine og ler når hun får Telefonen fra Hamar.

Drammenserens fødselsår, 1988, ble trukket ut som det fjerde og siste fødselsåret i konkurransen "Hvilket år er vinneren født?".

Dermed kunne 88-kullet følge spent med på telefonene sine søndag kveld. Den som ble oppringt av vinnernummeret vårt, 625 60 000, kunne vinne hele 100.000 kroner - hvis vedkommende tok telefonen i løpet av ett minutt.

Gikk glipp av 100.000 kroner

Etter å ha stokket om på de nesten 14.000 påmeldte fra 88-kullet og plassert gjengen, som i år fyller 30, i en tilfeldig rekkefølge, havnet en mann fra Halden på toppen av lista.

Dermed var han den første som fikk mulighet til å vinne 100.000 kroner. Men mannen svarte ikke innen det var gått ett minutt, og dermed ble det en mobil i trøstepremie i stedet.

- Det føles ganske kjipt nå. Jeg var litt stressa og hadde lagt fra meg mobilen på lydløs, så jeg hørte ikke at det ringte. Da jeg sjekka telefonen senere skjønte jeg at løpet var kjørt, sier mannen etter direktesendingen søndag kveld.

Han forteller spøkefullt at heretter skal mobilen være med ham overalt.

- Fra og med i dag tar jeg den med meg alle steder, og nå har jeg lagret nummeret deres også, sier han og legger til at det ikke er så verst å få en splitter ny telefon heller.

Dette skal hun bruke pengene på

Da 88-modellen fra Halden ikke svarte, gikk vi videre til nestemann på lista, som altså var Stine fra Drammen.

- Hahaha, herregud! Jeg har akkurat kjøpt meg leilighet, så jeg har mye å bruke pengene på, sier hun fornøyd etter å ha sikret seg 100.000 kroner.

Stine forteller at hun så konkurransen på Facebook og tenkte at det ikke skadet å melde seg på.

- Dette er helt fantastisk! Nå spørs det om jeg får sove i natt, sier hun og ler.

Dette er alle vinnerne

Konkurransen "Hvilket år er vinneren født?" er nå avsluttet, og fire heldig personer sikret seg 100.000 kroner hver.

Vinnerne er:

Vi gratulerer!

Relaterte artikler