nabolaget

Hvor bor neste Nabolaget-millionær?

Ny fredag, ny Nabolaget-millionær. Hvor i landet går turen 21. mai?

LURT Å LAGRE: Til hvilket nabolag ringer Telefonen fra Hamar på fredag? Dersom man liker å stille forberedt, kan det være lurt å legge inn vinnernummeret.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:18. mai 2021Endret:3. januar 2023

Hver dag hele uken deles det ut nøyaktig 14 432 premier i Nabolaget. I tillegg blir én spiller millionær hver fredag, og vinnerens nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver. Her kan det med andre ord være en fordel med flokkmentalitet – særlig dersom man liker tanken på å gjøre både seg selv og andre glade.

Minst 52 millionærer hvert år

Nabolaget går uten stopp året rundt, og med én hovedvinner i uka, får vi altså 52 Nabolaget-millionærer i året.

Sist fredag var det en drammenser i 60-årene som vant Nabolaget-millionen. Han var ute og feiret at pandemien begynner å slippe taket ved å ta en bedre middag sammen med kjæresten, og ble helt satt ut da Norsk Tipping ringte med gode nyheter på toppen av det hele.

- Dette må være det flotteste jeg har opplevd siden barna mine ble født. Nå gråter jeg litt, jeg, humret han.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Den nybakte millionæren fortalte han har spilt Nabolaget omtrent siden starten, og at han har levert den samme Lotto-rekka siden 1988. I tillegg hadde mannen lagret Norsk Tippings vinnernummer, og var derfor fullt klar over hvem det var som ringte.

- Da jeg så at det var Telefonen fra Hamar så fikk jeg nesten litt fnatt. Nå må det feires!

Mange vinnere i Nabolaget

Foruten de større premiene på fredager, er det trekninger i Nabolaget hele uken, med nye sjanser hver dag til å vinne alt fra 50 til 10 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler