nabolaget

Hvor ringer Telefonen fra Hamar fredag kveld?

Hver fredag trekkes en ny millionær blant landets Nabolaget-spillere. Til hvilken adresse går turen til denne gangen?

NÅR HAMAR RINGER: Dersom det blir ståk i bygården, kan det fort hende at naboen har spilt Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. mai 2021Endret:2. januar 2023

I Nabolaget er det om å gjøre å få med kollektivet, borettslaget, eller naboen på andre siden av hekken. Dersom én spiller kaprer fredagsmillionen, vil nemlig de fem nærmeste spillende naboene vinne 100 000 kroner hver. Det lønner seg med andre ord ikke bare å bli vinner selv - det kan fort lønne seg å bare bo i nærheten av en.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00 

Trekninger hver dag, hele uken

Det er imidlertid ikke bare på fredag at man har sjansen til å stikke av med gevinst i Nabolaget. Kjøper man én deltakelse, er man med i minst 12 trekninger i løpet av en uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kroner, og de seks trekningene på fredag med hovedpremier på 1 million og 100 000 kroner. Les mer om Nabolaget her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Turte ikke ta telefonen

Sist fredag var det en kvinne fra Varhaug i Rogaland som løp av med 1. premien. Hun hadde lagret vinnernummeret til Norsk Tipping, fikk helt skjelven da det dukket opp på telefonen, og turte først ikke å ta telefonen.

- Jeg ble helt nummen og fikk hjertebank, så jeg måtte bare vente litt, sier den lykkelige vinneren.

Hva hun skulle bruke premien på hadde hun ikke helt klart for seg, men hun forsikret at den ville komme godt med, og at det ville bli en liten feiring i helga.

Utenom millionær-nabolaget i Varhaug, ble det fem andre nabolag som sikret seg 100 000 kroner:

  • Stjørdal i Trøndelag

  • Bergen i Vestland

  • Hegra i Trøndelag

  • Askim i Viken

  • Os i Vestland

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00 

 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler