nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-jubel i vest

Det ble delt ut mange premier til seks nye nabolag fredag kveld. Den gjeveste premien på en millioner kroner gikk til et nabolag på Jæren i Rogaland.

NABOLAGET-JUBEL: Etter trekningen siste dag i april kunne en heldig kvinne fra Rogaland smykke seg med tittelen Nabolaget-millionær.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:30. april 2021Endret:2. januar 2023

Fredag kveld var det en kvinne i Varhaug i Hå kommune i Rogaland som kunne juble høyest etter å ha vunnet toppremien på en millioner kroner i Nabolaget.

Den heldige vinneren tok først ikke telefonen da Norsk Tipping ringte for å gratulere. Hun hadde dog lagret vinnernummeret, men ble såpass skjelven da hun så nummeret på displayet at hun valgte å ikke svare med det første.

- Nei, jeg ble helt nummen og fikk hjertebank, så jeg måtte bare vente litt, sier den lykkelige vinneren. Hva hun skulle bruke premien sin på hadde hun ikke helt klart for seg.

- Dette må nok synke litt først. Jeg er fortsatt litt nummen. Men at premien kommer godt med er helt sikkert, og en liten feiring i helga blir det garantert, forteller den nybakte Nabolaget-millionæren, som forøvrig ønsker å holde seg anonym. Deltagelsen med vinneradressen kjøpte hun via mobil.   Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Varhaug som kunne glede seg over premier denne fredagen. Fem andre nabolag fikk en hovedvinner, og som sikret seg 100 000 kroner.

 • Stjørdal i Trøndelag

 • Bergen i Vestland

 • Hegra i Trøndelag

 • Askim i Viken

 • Os i Vestland

Vi gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Her finner du resultatene for kveldens trekning.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Helt fra den dagen du kjøper et spill, har du fortsatt mulighet til å vinne i en uke fremover. Hver kveld og frem til hovedtrekningen fredag trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler