extra

Ikke glem Extra-spenningen i kveld: 2 mill. i potten

Med full klaff, kan Extra-kandidaten stikke av med 2 millioner kroner tirsdag kveld. Da kan det bli vanskelig å få skjønnhetssøvnen. 

HOPPENDE GLAD: Vinner du 2 millioner tirsdag kveld, tipper vi du sliter med å sitte rolig i go'stolen.Colourbox/Kjersti Skåret
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:16. august 2019Endret:2. januar 2023

Å bli trukket ut som Extra-kandidat medfører naturlig nok at pulsen gjør et solid byks - slik det gjorde for en kvinne fra Troms forrige tirsdag. 

- Dette er jo slikt en drømmer om, sa hun da vi fortalte at hun var trukket ut som Extra-kandidat.

Spill Extra før kl. 17.00 tirsdag

Søvnløs

Kvinnen valgte ikke å være med på selve trekningen, men fulgte spenningen fra sofaen under tv-sendingen. Noen bom kom, men hun sikret seg likevel over 600.000 kroner.

- Det er knapt så man tror på det, utbrøt kvinnen etterpå - og avslørte at det neppe ble særlig med søvn den påfølgende natten. 

Mona gikk helt til topps

Det er forresten ikke lenge siden sist Extra-kandidaten gikk hele veien og vant toppremien på 2 millioner kroner. Tirsdag 6. august kunne Mona Nordli fra Oslo juble hele veien til banken.

- Å, herregud, sa en jublende Nordli - som blant annet skulle hjelpe sønnen sin til å få tatt førerkortet.

Hva er Extra?

Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet. Hovedvinneren trekkes uavhengig av antall rette – alle som spiller er med i den trekningen.

Hver tirsdag blir også en Extra-spiller tilfeldig trukket ut som Extra-kandidat. Det betyr at den heldige spilleren får anledning til å spille om hele 2 millioner kroner. 

Selv om du ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat på tirsdag, kan du likevel vinne opp til flere hundre tusen kroner i Extra. En Extra-kupong består nemlig av 16 ulike vinnersjanser med små og store premier. 

Spill Extra før kl. 17.00 tirsdag

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360 000 per kupong.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler