jokervinnerhistoriefremside

Oslo-Joker traff på alle tall: Vant 3,3 millioner kroner

Da et ukjent nummer begynte å ringe mens han var på hytta, vurderte han å ikke svare. Nå er osloenseren glad for at han fikk følge med mens tallrekka gikk helt til topps i Joker.

TIL TOPPS: Ingen aprilsnarr fra Embla, som sendte Joker-kandidaten til toppen av premiestigen 1. april.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:1. april 2023Endret:3. april 2023

– Så flaks at jeg tok telefonen. Jeg pleier egentlig ikke å gjøre det når jeg ikke kjenner nummeret, humrer osloenseren, som var på hytta da Telefonen fra Hamar ringte med beskjeden om Joker-kandidaturet. 673 000 kroner i inngangspremie var allerede sikret.

– Jeg tror Embla skal få ta tallene, men jeg skal prøve å få fulgt med. Dette blir spennende, humret han før trekning.

– Hvis jeg går til topps skal jeg hjelpe barna mine litt, tror jeg. De er i etableringsfasen, så det hadde vært fint å bidra inn der.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Full klaff

Rekka til Joker-kandidaten var følgende (leses fra høyre mot venstre):

5 - 0 - 7 - 4 - 6

Embla klarte jobben med glans. Samtlige tall gikk inn, og inngangspremien vokste heftig på seg: totalt 3 365 000 kroner havnet i premiepotten til vår mann i Oslo, som nå kunne gå både påsken og barna i møte med et kjempeglis.

PSST! Vi ringer ca. 48 ekstra Lotto-millionærer i årets første Supertrekning

Deler med familien

– Er det mulig, sier den ferske Joker-millionæren når Telefonen fra Hamar ringer tilbake etter trekning.

– Fy flate. Også på første april da! Jeg må innrømme at jeg tenkte på det her tidligere, ler han.

– Så utrolig morsomt. Det er kun tre uker siden jeg begynte å spille igjen, så dette kom virkelig brått på, avslører han. Nå gledet han seg voldsomt til å ringe barna.

– Dette er den hyggeligste telefonen jeg har fått på veldig lenge. Kjæresten min sitter her ved siden av meg, ler han hjertelig.

– Hun er også veldig klar til å finne på noe hyggelig for den premien, for å si det sånn.

Vinnerkupongen ble lever på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Joker
1. april 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Alltid flere Joker-heldige

Det er kun Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremie, men det er likevel flere som får grunn til å juble litt hver onsdag og lørdag i Joker. Denne gangen var det for eksempel seks spillere med fem rette og en premie på 88 955 kroner. Over 200 spillere hadde 4 rette og sikret en slant på 2 230 kroner.

Nye Joker-sjanser onsdag

Joker-kandidaten fra Oslo gjorde rent bord denne gangen og det blir dermed ingen overføring mot neste Joker-trekning onsdag 5. april. Potten vil her ligge på ca. 970 000 kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler