jokervinnerhistoriefremside

Sendte kona på gangen - vant 1,9 mill.

Joker-kandidaten ba kona gå ut av rommet da han skulle velge opp og ned - men begge slapp jubelen løs da premien på 1,9 millioner kroner var i boks.

Joker 19.08.2020Sine Nesvaag
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:1. juli 2023Endret:6. juli 2023

En mann fra Oslo ble trukket ut som førstepremievinner i Joker på den første julidagen. Det klarte han knapt å tro på.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Jeg så det var Norsk Tipping-nummeret som ringte, men min første tanke var at åssen har kameraten min fått til det. Jeg var helt sikker på at det var han som tulleringte, sa mannen.

Men dette var ingen tulleringing - og ikke lenge etter var han på telefon hos programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang i TV-studio.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Klatret og klatret

Vinneren var sikret en premie på 393 000 kroner, kunne vinne nesten 2 millioner dersom han enten fikk jokeren eller klarte å klatre til topps på premiestigen via disse tallene:

3 - 4 - 8 - 1 - 4

Oslo-mannen kastet seg ut i det, og det ble treff på det første tallet. Og slik fortsatte det. Før den siste 3-eren sto han med 1,4 millioner i premie, men også det valget gikk bra, og dermed endte han opp med en premie på 1 963 000 kroner.

– Det er helt utrolig. Tårene triller her nå, for en opplevelse, sa han, mens fruen jublet i bakgrunnen.

Hun kom løpende inn i rommet da premien var et faktum.

– Både hun og jeg syntes det var en god ide at hun ikke var i rommet da jeg spilte, at det var best å være i fred, gliste vinneren.

– Ja, det var like greit det, og jeg hørte godt gjennom døra hvordan det gikk, lo kona.

Fin ferie

Ekteparet hadde ikke noen konkrete planer for hva premien skulle brukes til, kanskje bortsett fra litt ekstra nå i sommerferien.

Joker-spillet ble levert i mobilappen.

Ny trekning

Onsdag er det ny Joker-trekning, med cirka 1 million kroner i førstepremiepotten.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler