jokervinnerhistorie

Joker-millionær: Jeg får lyst til å skrike

En mann i 50-årene fra Aurskog-Høland fikk seg en hyggelig overraskelse på lørdagskvelden da han fikk Telefonen fra Hamar med beskjeden om at han var kveldens Joker-kandidat. Han gikk ikke helt til topps, men sikret seg millionpremie.

JUBEL: Kveldens Joker-kandidat hadde god grunn til å juble lørdag 6. november.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:6. november 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag 6.november var en fin høstkveld for kveldens Joker-kandidat som satt ute foran bålpanna med en kamerat som var på besøk. De var nok ikke forberedt på hva som var i vente da mannens telefon plutselig ringte og det var Norsk Tipping på tråden. 

Jubel i Aurskog

- Sier du det? Det er ikke kødd? spør mannen til Norsk Tipping, som raskt bekrefter at mannen er den heldige Joker-kandidaten.

- Jeg får lyst til å skrike som F... Woohoo! Jubles det i telefonen. 

Aurskogingen var garantert 545 000 kroner i inngangssum, men hadde ingen store planer på hva premien skulle gå til. 

-Jeg og kona skal på en liten ferietur neste helg. Da blir det nok en anledning til å kose seg litt ekstra sier mannen.

Etter trekning

Norsk Tipping ringte opp igjen etter trekningen for å høre hvordan det hadde gått.

- Vi har sittet og sett på nå, dette var kjempeartig! Helt konge, sier den glade vinneren. 

- Jeg er litt stressa nå, men når jeg får roet meg blir det ut igjen foran bålpanna og nyte kvelden videre. Det blir nok en god feiring med en flaske vin, forteller mannen avslutningsvis. 

Kupongen ble kjøpt på Centrumsgrillen, Trøgstad.

Vi gratulerer!

LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Embla tok valgene

Mannen ble ikke med på trekningen selv, men Embla tok opp/ned-valgene for han. Mannen hadde disse tallene og spille med:

1 - 4 - 7 - 8 - 9

Det så ut til å gå til topps med tre rette tall på rad, men det ble en bom på fjerde tallet. Det siste tallet ble heldigvis riktig og premien endte på nøyaktig 1 198 000 kroner. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Onsdag 10. november er det dermed duket for ny Joker-trekning med ca. 2,6 millioner kroner i premiepotten. For å være med på moroa må man spille før onsdag kl. 18.00.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler