jokervinnerhistorie

Joker: Mann fra Ringsaker vant 2,1 mill.

Påsken er i anmarsj med krokuser og snøklokker–og jammen spratt det ikke opp en millionær eller to i løpet av helga også. Joker-kandidaten fra Ringsaker klatret helt til topps på premiestigen onsdag 9. april og sikret seg 2,1 millioner kroner.

TIL TOPPS: Mobilkupongen i Joker slo til som bare det for mannen fra Ringsaker, og sikret en storfin premie rett før påske.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. april 2022Endret:3. januar 2023

– Oi, det var jo godt nytt, sier Joker-kandidaten fra Ringsaker når han får beskjed om at han allerede er sikret en inngangspremie på 431 000 kroner.

Nå gjenstod det å se om han under Lotto-trekningen skulle være så heldig å stikke av med toppremien på 2,1 millioner kroner. Selve trekningen ble imidlertid litt for spennende å skulle være med på selv, syntes han.

– Den får maskina ta. Men jeg skal følge med på trekningen, forsikrer han.

Overskuddsjoker 

Det gikk så godt som den kunne gå for vår mann i Ringsaker. Ikke nok med at samtlige tall gikk inn: helt på tampen spratt til alt overmål jokerlua fram for virkelig å sementere plassen på toppen av premiestigen. Nå er den heldige vinneren nøyaktig 2 156 000 kroner rikere–akkurat i tide til påskeuka.

Hadde startet feiringen

– Det føles veldig godt, sier den glade vinneren når Norsk tipping ringer tilbake etter vel overstått trekning. Han hadde sett sendingen på NRK sammen med samboeren og var på alle måter fornøyd med datamaskinens innsats.

– Jeg satt og drømte litt før trekningen og tenkte at det hadde jo vært kjempegøy om det kom en joker. Vi har allerede tatt oss et glass her for å feire litt, stråler ringsakermannen.

Han kan fortelle at deler av premien muligens vil gå til en ny leilighet, og at det nok vil dryppe litt på nærmeste familie.

– Det som er ekstra morsomt her er at jeg ikke har spilt Joker så lenge. Jeg begynte like etter jul, og vant faktisk et større beløp ganske med en gang, så her har jeg jammen vært heldig.

Han ler litt:

– Det spørs om ikke flaksen er brukt opp nå.

Norsk Tipping ringer gratulerer!

SUPERTREKNING TIL PÅSKE: Tenk å ringe 50 millionvinnere på én kveldNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Ca. 1,2 mill. på onsdag

Man trenger ikke vente helt til neste lørdag før det blir nye vinnersjanser i Joker. Allerede onsdag 13. april er det klart for ny trekning i forbindelse med Vikinglotto. Siden Joker-kandidaten fra Ringsaker tok hele premiepotten denne gangen blir det ingen overføring, og påskepotten vil dermed ligge på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler