jokervinnerhistorie

Full pott i Joker – nå skal båten oppgraderes

Jokerlua dukket aldri opp for Joker-kandidaten fra Bergen, men det hadde ingenting å si: han gikk til topps på premiestigen likevel. Nå kan båtdrømmen realiseres.

FØRJULS-FLAKS: Desember åpner med et smell for en heldig mann fra Bergen som fikk full pott i Joker, uten å være klar over det selv.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:30. november 2021Endret:3. januar 2023

Telefonen fra Hamar gikk rett i mobilsvar da man forsøkte å få kontakt med Joker-kandidaten før trekning onsdag 1. desember. Mannen i 50-årene fra Bergen var tilsynelatende opptatt, men etter trekning ble det svar. Da hadde han, med Emblas hjelp, rundet premiestigen og blitt 1 million kroner rikere.

– Jeg hadde nettopp sett det før du ringte. 1 million er ikke verst. Jeg er superfornøyd, sier bergenseren om premien, som selv innrømmer onsdags-Jokeren er en høyst sporadisk levering fra hans side. Det kan se ut som premien fort vil få ben å gå på: han og samboeren har nemlig lenge drømt om å skaffe seg større båt. – Vi har allerede en Marex vi er godt fornøyd med, men du vet hvordan det er med oss båtfolk, ler han, før han påpeker at to minutter ikke er veldig lang betenkningstid. – Jeg er fortsatt litt skjelven her, men dette var kjempemorsomt. Nå spørs det om vi må feire med noe godt i glasset.

Kveldens tall

Dette er tallrekka som det skulle spilles på onsdag 1. desember:

8 -  2 - 4 -  9 - 5 

Som nevnt kunne ikke kandidaten være med på trekning selv, og det ble dermed opp til Embla å ta de logiske valgene. Det gikk så godt som det kunne gå: riktig vei på alle tall ga full pott, og vår mann fra Bergen kunne som altså avslutte kvelden med 1 064 000 kroner på vei inn på konto.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver onsdag og lørdag

Lørdag 4. desember blir det nye Joker-sjanser, da i forbindelse med Lotto-trekning. For den heldige som trekkes ut som Joker-kandidat, kan turen opp premiestigen i beste fall resultere i en premiesum på ca. 2,1 millioner kroner.

Lykke til!


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler