Kvinne fra Agder vant over 800 000 kroner i Joker

Kvinne fra Agder vant over 800 000 kroner i Joker

LURT Å LAGRE: Dersom nummeret 625 60 000 dukker opp på telefonen, er det ikke farlig å svare: Her er det kun gode nyheter i vente.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Kvinne fra Agder vant over 800 000 kroner i Joker

Med hele familien rundt seg hjemme i Vennesla fulgte en svært nervøs Joker-kandidat med idet hun mer enn doblet inngangspremien.

Lørdagen ble snudd helt på hodet for en heldig kvinne i 40-årene fra Vennesla lørdag. Med hele familien på besøk dukket det plutselig et ukjent nummer opp på mobilen, og i andre enden ventet Norsk Tipping med nyheten om at hun hadde blitt kveldens Joker-kandidat. 

Tårevåt mottagelse

Det ble rett og slett litt mye på en gang for venndølen: Hun måtte plent felle noen tårer før hun fikk summet seg nok til å si noe.

– Ja, ikke sant, sier hun betuttet.

– Det er jo helt konge.

En inngangssum på 393 000 kroner var allerede sikret, men på toppen av premiestigen lå en potensiell premiesum på 1,9 millioner kroner og ventet.

– Her må vi la Embla trekke tallene, sier hun nervøst, men hun lovte samtidig at hele familien skulle følge med på trekning hjemme fra stua. 

Økte premien

Tallene Joker-kandidaten skulle spille på var følgende:

5 - 4 - 3 - 7 - 5

Helt til topps gikk det ikke. Vinneren fra Vennesla snuste på nest øverste trinn på stigen, men logiske valg til tross: Bak kvinnens siste 5-tall ventet et 6-tall, og dermed glapp millionen. En solid premieøkning ble det likevel: 864 000 kroner er nå på vei inn på konto hos kvinnen hjemme i Agder.

Glemte å spise

Stemningen var god da Norsk Tipping ringte opp igjen etter trekning.

– Vi satt her med hjemmelaget lørdagspizza men glemte helt å spise, smiler vinneren, som var strålende fornøyd med premien.

– Jeg har kun vunnet mindre beløp tidligere, så dette er et steg opp på alle måter. Her var hele familien på plass, og det på en frilørdag. Det skjer ikke så rent ofte så dere kunne virkelig ikke truffet bedre, forklarer hun.

Premieplanene er naturlig nok ikke helt spikret ennå, men regninger, oppussing, og "noe gøy" føres opp som mulige poster.

– Nå skal vi sette oss ned og endelig spise opp pizzaen, og så har vi sprettet en alkoholfri sjampanje siden det er barn til stede, humrer venndølen fornøyd.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg gjeve premier. Over 30 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen. Blant disse var det 3 spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 163 635 kroner hver.

Supertrekning om to uker

25. juni er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 25. juni for å sikre én deltakelse.

Nye Joker-sjanser onsdag

Onsdag 15. juni er det klart for Vikinglotto – og dermed også ny Joker-trekning. Siden det ikke gikk til toppen, får vi denne gangen med oss en solid overføring på 1,1 millioner kroner, noe som betyr at det blir ca. 2 millioner kroner i nest Joker-pott.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 3 321 424
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 104
  • Antall millionærer i 2021: 71
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 766 000