jokervinnerhistorie

Lillestrømling ble Joker-millionær

Onsdagens Joker-kandidat hadde middagsgjester på besøk da vinnernummeret til Norsk Tipping lyste opp mobilskjermen.

HADDE GJESTER: Joker-kandidaten hadde fanget fullt med vertinnens ansvar da Norsk Tipping ringte 11. august.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:11. august 2021Endret:3. januar 2023

Lite visste kvinnen fra Lillestrøm da hun gikk på Narvesen Strømmen Storsenter 5. august at hun én uke senere skulle få full uttelling for sin fem-ukers kupong. Onsdag 11. august var hun trukket ut som Joker-kandidat, og allerede sikret en inngangssum på 221 000 kroner - en grei avkastning på hundrelappen hun hadde betalt for å være med på trekning.

- Oi, er det mulig. Jeg er blitt Joker-kandidaten, kan man høre henne meddele bakover i rommet når Norsk Tipping ringer før kveldens Vikinglotto-sending på NRK2. 

- Vi har middagsgjester, forklarer lillestrømlingen, som dermed helst ville la maskina ta seg av de logiske valgene.

På toppen av premiestigen lå 1,1 millioner kroner og ventet, men tallrekka var skremmende. Ville Ask klare brasene?

Til topps på siste tall

Tallene Joker-kandidaten skulle spille på, var følgende:

7 - 5 - 3 - 3 - 8

En noe vanskelig rekke, som hun selv sa, men samtlige logiske valg gikk inn likevel og inngangssummen på 221 000 kroner ble dermed mangedoblet, slik at lillestrømlingen etter kveldens trekning faktisk var blitt Joker-millionær.

- Det var en lykkelig overraskelse, utbryter den nyslåtte millionæren når Norsk Tipping ringer etter sending. Hun kunne melde om god stemning i flere stuer etter at hele familien hadde sittet og fått med seg at premiestigen ble klatret på trekning - helt til topps!

- Pengene går fort til oppussing, sier vinneren.

- Og så har jeg voksne barn som alle er i etableringsfasen, så de kan komme godt med der også.

Norsk Tipping gratulerer!

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny trekning onsdag

Joker har trekninger to ganger hver uke. Det betyr at det allerede lørdag 14. august  er duket for ny Joker (i forbindelse med Lotto), hvor topptrinnet på premiestigen vil ligge på ca. 2 millioner kroner. For å være med på moroa må man sørge for at kupongen er levert før onsdag kl. 18.00.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler