jokervinnerhistoriefremside

Joker-kandidat fra Viken vant 2,6 millioner kroner

En heldig kvinne fra Øvre Eiker i Viken kan juble over hele 2,6 millioner kroner i premie etter at hun gikk til topps i Joker.

STORFANGST: Joker-kupongen hun hadde kjøpt samme dag skulle vise seg å gi solid uttelling.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:12. april 2023Endret:13. april 2023

Tallrekka til Joker-kandidaten fra Øvre Eiker, som ikke var å få tak i før trekning, så slik ut (leses fra høyre mot venstre):

4 - 4 - 0 - 2 - 9

Her ble det datamaskinen Ask som klarte brasene, og det gikk så godt som det kunne: Samtlige tall gikk inn for den heldige fra Øvre Eiker, som dermed sikret seg 2 614 000 kroner.

Hemmelig premie

Etter trekning var den ferske Joker-millionæren endelig å få tak i på telefon.

– Jeg så at det var et nummer fra Hamar som hadde ringt et par ganger, og da jeg så på trekningen sa de at det var en kvinne herfra som hadde vunnet. Jeg måtte jo tenke: «Jøss, kan det virkelig være meg?», forteller hun fornøyd.

– Litt rart er det òg, for jeg fornyet 5-ukers kupongen i dag, og jeg var usikker på om jeg egentlig pleier å levere Joker, funderer hun.

Noen umiddelbare premieplaner hadde hun ikke. Hun og ektefellen skulle holde premien for seg selv inntil videre.

– Det er helt rått, vet du. Det er vanskelig å legge fra seg følelsen: har jeg vunnet? Mannen min måtte sjekke kupongen et par ganger, han også, avslutter hun blidt.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Alltid flere heldige i Joker

Selv om det kun er Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremie, er det alltid flere som får grunn til å smile litt i Joker. Denne gangen var det for eksempel to spillere som hadde fem rette og dermed sikret seg 121 235 kroner i premie. 120 spillere hadde fire rette og fikk dermed en gevinst på sin Vikinglotto-kupong pålydende 2 220 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Joker
12. april 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Neste ukes Joker-pott

Det ble ingen overføring denne gangen, og lørdagens Joker-pott anslås dermed til ca. 2,2 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler