jokervinnerhistorie

Tom (65) fra Rælingen kom tett på millionpremie i Joker

En noe motstridig tallrekke sikret Tom Sanders Skjekkeland (65) fra Rælingen 968 000 kroner under Joker-trekningen 15. januar. – Nå blir det ny bil, sier han fornøyd.

HELDIG: Millionen glapp for Joker-kandidaten fra Rælingen, men det ble likevel nok premie til at han kan unne seg noe fint.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. januar 2022Endret:3. januar 2023

Det ble raskt klart at det var mye på gang rundt Joker-kandidaten onsdag 15. januar. Han hadde flere med seg hjemme da han fikk levert budskapet om at han var blitt kveldens heldige og at han med det hadde sikret seg 440 000 kroner i inngangspremie.

Det ble neppe roligere i huset da han i tillegg fikk opplyst at han i kveld ville ha sjansen til å prøve å komme seg til toppen av premiestigen, hvor det denne kvelden lå ca. 2,2 millioner kroner.

– Hold kjeft, alle sammen! Nå må jeg flytte meg litt bort her sånn at jeg hører, sier han.

– Nå, hva er det du sier, skal jeg spille Joker?

Økte premien

Skjekkeland skulle gjerne vært med på tv-sendingen, men som han selv sa: – Her er det mye for mye folk og bråk akkurat nå. De logiske valgene ble dermed overlatt til maskinen Embla. Tallrekken det skulle spilles på, var følgende:

4 - 1 - 5 - 6 - 0

Helt til topps gikk det ikke for rælingen denne lørdagskvelden, men potten gjorde likevel et byks: Etter tre treff og to bomskudd landet premiepotten på 968 000 kroner.

Ny bil – og kanskje ferietur

– Har det vært trekning allerede? Jeg er på hytta, skjønner du, så den har jeg ikke fått med meg, sier Skjekkeland når Telefonen fra Hamar ringer opp igjen etter trekning.

Når han får beskjed om at han har vunnet nesten en million, blir det en ny runde med hysjing på familien som sitter spent rundt ham og følger med på samtalen.

– Jeg tror nok det blir ny bil nå, svarer han på spørsmål om han har rukket å legge noen premieplaner.

– Ja, og så kanskje en ferietur, ifølge de bak her.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Ny Joker-sjanse onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Neste trekning er onsdag 19. januar, da i forbindelse med Vikinglotto. Etter en overføring på ca. 1,2 millioner kroner fra lørdagens trekning, vil det her ligge ca. 2,3 millioner kroner på toppen av premiestigen.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler