jokervinnerhistorie

Vant 1,2 mill. i Joker: - Men eg har jo nettopp kjøpt 'an

Overraskelsen ble stor hos en heldig kvinne fra Voss da Norsk Tipping ringte onsdag kveld. Kun timer etter at kupongen var sikret, kom Telefonen fra Hamar.

VAKKERT: Voss kaller seg gjerne "Norges adrenalinhovedstad" - det ble det i alle fall for Joker-kandidaten 15. september.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. september 2021Endret:3. januar 2023

- Å herregud, er det sant?!

Joker-kandidaten fra Voss i Vestland kunne knapt tro sine egne ører da hun ble ringt opp før trekning 15. september. På det som ellers skulle blitt en rolig onsdagskveld ble hun plutselig oppringt med beskjed om at hun var allerede sikret en inngangspremie på 578 000 kroner.

Nå hadde hun sjansen til å vinne 2,8 millioner kroner dersom trekningen skulle ta henne helt til toppen av premiestigen.

- Men den tør jeg ikke gjøre selv, understreket vossingen, som dermed overlot valgene til maskinen Embla imens hun og ektemannen spent satt hjemme i stua og fulgte med.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Doblet premien

Tallrekken som skulle til pers i Joker så slik ut onsdag kveld: 8 - 5 - 2 - 4 - 3

De logiske valgene tok ikke kandidaten helt til topps, men premien ble ganske så respektabel likevel. Kveldens heldige endte på den nette sum av 1 272 000 kroner - over dobbelt så mye som inngangspremien.

- Tenk at det går an, du. Eg hadde jo nettopp kjøpt 'an, sier vinneren lattermildt da Norsk Tipping ringte etter trekning. Hun overdrev ikke: vinnerkupongen ble kjøpt klokken 17:33 - en knapp halvtime før spillestopp.

- Det var litt på impuls. Vi var så spente da vi satt og fulgte med, humrer hun. - Det går ikke an å beskrive hvordan det føles.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Denne uken er det arbeidshelg, så feiringen må fint vente til neste - men det går helt fint, forsikrer vinneren fra Voss, som tross alt vil få en fin aften i kveld. Premiepengene skal først og fremst brukes til å betale gjeld.

- Og så har vi både barn og barnebarn, så det spørs om det blir noen ekstra fine julepresanger i år, avslutter hun lurt.

Kupongen ble kjøpt på Circle K Voss.

Ny sjanse på lørdag

På lørdag er det på nytt duket for Joker, da i forbindelse med Lotto (som har i tillegg har Supertrekning!). Etter en overføring på ca. 1,6 millioner kroner, er neste ukes premiepott er anslått til å ligge på ca. 3,5 millioner kroner.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler