jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten til topps – tok selv kontakt fredag

En heldig kvinne fra Sarpsborg tok ikke telefonen da Norsk Tipping ringte onsdag. Ask skuffet imidlertid ikke og sørget for toppremie. Fredag ringte kvinnen tilbake etter å ha sett etterlysningen i lokalavisen.

UTE I SOLEN: Kanskje var kveldens Joker-kandidat ute i solen, for eksempel i hagen? Det vet ingen—Norsk Tipping nådde ikke frem på telefonen.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:15. juni 2022Endret:3. januar 2023

En heldig sarping i 70-årene ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Det var hun lenge ikke klar over selv da det ikke lyktes oss å få tak i henne på telefon. Uvitende var hun derfor også om inngangspremien på 420 000 kroner, og det faktum at hun i løpet av kvelden kunne komme helt opp på 2,1 millioner kroner hvis tallene gikk veien.

Ask sikret full pott

Det ble derfor Ask som skulle ta de logiske valgene for Joker-kandidaten på følgende tall:

6 - 7 - 4 - 8 - 4

De to første tallene gikk inn—og på tredje tall dukket Jokeren opp og sendte kvinnen til topps på premiestigen. Hun kan dermed glede seg over 2 101 000 kroner. Forhåpentligvis kommer hun til å sjekke kontoen i nær fremtid...

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Tok kontakt etter etterlysning i avisen

Fredag formiddag ringte kvinnen tilbake til Norsk Tipping.

- Jeg så etterlysningen i lokalavisen. Så sjekket jeg kontoen og der hadde det kommet inn penger, ler kvinnen fornøyd. 

Telefonen hadde ligget i vesken på lydløs i noen dager og hun hadde derfor ikke fått med seg at vi prøvde å få tak i henne. Det var først torsdag ettermiddag og kveld kvinnen ble klar over at hun var den etterlyste Joker-kandidaten.

- Dette er stort. Jeg måtte ta en ringerunde til venner og familie i går kveld, humrer kvinnen som ønsker å være anonym.

- Dette var veldig gøy. Jeg synes det er helt utrolig og klarer fortsatt ikke helt å forstå det, avslutter kvinnen glad.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikrer seg gjeve premier. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det 2 spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 125 105 kroner hver.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning neste uke

25. juni er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 25. juni for å sikre én deltakelse.

Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil ligge på ca. 2 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler