jokervinnerhistorie

Joker-kandidaten fra Sandnes gikk rett til topps

Joker-kandidaten fra Sandnes var egentlig overlykkelig etter å ha fått beskjed om inngangssummen på 218 000 kroner. Så fant hun Jokeren på nest siste tall.

RENT BORD: Hver onsdag og lørdag drysses det Joker-premier over det ganske land. Joker-kandidaten klatret helt til toppen av premiestigen 17. november .
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. november 2021Endret:3. januar 2023

Onsdagskvelden ble snudd på hodet for Joker-kandidaten fra Sandnes 17. november. 

– Nå er jeg helt himmelfallen, sier hun fortumlet når Norsk Tipping ringer før trekning for å opplyse om at hun kanskje burde følge med på kveldens trekning, hvor det lå litt over 1 million kroner i samlet premiepott.

Kveldens heldige hadde aldri sett på Joker-trekning før, og hadde generelt litt vanskelig for å forestille seg at Jokeren som hun pleier å levere sammen med kupongene for Lotto og Vikinglotto kunne føre til mer enn en mindre premiesum i ny og ne.

– To hundre tusen er nesten mer enn nok allerede, men man skal jo være glad for alt man får, sier hun noe betuttet, og lover å ta telefonen igjen når det endelige resultatet er klart etter trekning.

Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ask tok valgene

Joker-kandidaten fra Sandnes følte seg litt for overveldet til å selv skulle bli med på Joker-trekning, og så gjerne at Ask tok opp/ned-valgene for henne.

Tallrekka så slik ut:

5 - 2 - 4 - 4 - 5

En vrien rekke, vil nok mange si, men det spilte ingen rolle: på nest siste tall lå nemlig Jokeren på lur og sendte kvinnen fra Sandnes den siste veien helt til topps. Etter en firedobling av inngangssummen kan hun nå avslutte onsdagen med en samlet premiesum på 1 092 000 kroner.

Vil dele med de nære

Vinneren fra Sandnes kunne knapt tro sine egne ører da norsk Tipping ringte opp igjen etter trekning. Hun måtte skrive ned summen. Premien vil hun først og fremst bruke på barn og barnebarn.  – Jeg er helt overveldet nå. Jeg kan knapt tro at det er sant.

Kupongen ble kjøpt hos Narvesen på Sandnes rutebilstasjon.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler