jokervinnerhistorie

Gikk til topps i Joker: - Jeg er så glad

Det ble full klaff for en kvinne fra Arendal i Agder etter at hun ble lørdagens Joker-kandidat. Jokeren lå og lurte, og sendte kvinnen til topps i premiestigen. 

SOL OG SOMMER: Jokerhatten landet i Arendal denne lørdagen.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:18. juni 2022Endret:3. januar 2023

Det ble en litt annerledes lørdagskveld for arendalskvinnen som hadde sett for seg en rolig kveld foran TV-en. Kvinnen var hjemme og hadde besøk av datteren da Norsk Tipping ringte med beskjed om at hun var kveldens Joker-kandidat og var sikret 413 000 kroner i inngangspremie. 

- Nei, guri malla! Det var en hyggelig overraskelse, sier kvinnen når hun får beskjeden. 

I toppen av premiestigen lå 2 067 000 kroner og ventet. Kvinnen fortalte at det kunne bli flere som fikk glede av premien dersom hun gikk helt til topps.

- Jeg skal nok dele litt med barn og barnebarn, sier hun lurt. 

Joker på lur

Joker-kandidaten hadde disse tallene å spille med:

5 - 0 - 7 - 7 - 3

Kvinnen ønsket å la Embla ta de logiske opp-ned valgene for henne, men det var ikke mange valg Embla måtte ta før Jokerhatten dukket opp. Den lå og lurte bak det andre tallet og sendte kvinnen til topps i premiestigen hvor det lå 2 067 000 kroner. 

Etter trekningen

Da vi ringte etter trekningen ble vi møtt av en glad stemme og en kvinne som var fornøyd med kveldens begivenheter. 

- Tusen takk, jeg er så glad, sier kvinnen når vi gratulerer henne med premien. 

Kvinnen hadde ventet tålmodig sammen med datteren på at TV-sendingen skulle begynne. 

- Det var helt vilt, jeg var veldig spent, men nå er vi bare glade her. Vi skal nok feire litt i kveld, sier hun avslutningsvis.

Kvinnen hadde kjøpt kupongen sin på Extra Maxis.

Vi gratulerer alle vinnere.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Gulltrekning OG Supertrekning på lørdag

Nye vinnermuligheter i Joker på onsdag

Allerede på onsdag 22. juni er det klart for en ny Joker-trekning i forbindelse med Vikinglotto. Ca. 1 million kroner vil ligge klar i toppen av premiestigen til Joker-kandidaten. 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler