jokervinnerhistorie

Ferien sikret for Joker-kandidat fra Trøndelag: Vant 1 mill.

«En lang og fin sydentur» var bestillingen fra Joker-kandidaten fra Trondheim. Embla fikset biffen med joker på første tall.

SPRATT FRAM: Embla hadde knapt lest opp første tall før jokerlua hoppet ut onsdag 21. desember.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. desember 2022Endret:10. januar 2023

Det var lett å høre at overraskelsen ble stor for trønderen da han fikk beskjeden om at han var den heldige som hadde fått tallrekken sin trukket ut i kveldens Joker-trekning.

– Oi, er det sant. Det var litt av en telefon å få, sier han betuttet før sending.

Inngangspremien på 212 000 kroner var allerede i boks – men hva skulle han gjøre dersom han kom helt opp på toppen av premiestigen og sikret millionen?

Han trekker litt på det, før han konkluderer: – Da blir det fort en lang og fin sydentur.

Joker på første tall

Trønderen ønsket ikke selv å ta de logiske valgene og oppgaven falt da på datamaskinen Embla, som fikk disse tallene å spille på (leses fra høyre mot venstre):

3 - 8 - 5 - 3 - 7 

Noe særlig til lesing ble det imidlertid ikke: Jokeren spratt nemlig fram på aller første tall. 

Ferieturen er med andre ord en realitet for trønderen, som altså har 1 059 000 kroner på vei inn på konto like før jul.

– Nå blir det ferietur, ja! Men hvor vi drar vet jeg ikke helt ennå. Det kom litt brått på dette her, humrer han når vi ringer tilbake etter trekning. Han kunne melde at spenningen hadde vært høy selv om Joker-trekningen ikke ble spesielt lang. Nå var han godt fornøyd og gledet seg til å feire litt ekstra til jul.

– Jeg kommer nok til å fortsette å spille nå, for dette var virkelig kjempestas. En herlig følelse, stråler han.

Vinnerkupongen ble kjøpt på nett.

Norsk Tipping gratulerer!

LES OGSÅ: Det er så enkelt: Slik får du oversikt med spillregnskapetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid flere vinnere i Joker

Det er ikke bare Joker-kandidaten som kan juble på onsdag- og lørdagskveldene. Over 20 000 premier ble delt ut 21. desember. Andre- og til dels tredjepremiene kan ofte monne litt: Denne gangen var det for eksempel to spillere som hadde fem rette og sikret seg en førjuls-«bonus» på hele 132 380 kroner.

Joker på selve kvelden: Blir det to millioner til jul?

Du trenger ikke vente helt til neste onsdag for nye vinnersjanser i Joker. Årets nest siste Joker trekker vi på selveste julaften i forbindelse med Lotto. Kort fortalt: Hvis Pie ringer deg julaften, kan vi love tidenes julegave.

Førstepremiepotten i Joker vil ligge på ca. 2 millioner kroner. (Lotto-potten ligger som vanlig på rundt 14 millioner kroner.)

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler