jokervinnerhistorie

Joker fra Risør ble lørdagsmillionær: - Vi pustet ikke

En kvinne fra Risør gikk helt til topps under Joker-trekningen lørdag 22. januar. Sammen med familien satt hun og så på sendingen idet hun ble 2,1 millioner kroner rikere.

ØKTE: Joker-kandidaten fra Risør syntes hun var en vinner allerede med bare inngangspremien - men jammen klatret hun helt til topps på premiestigen likevel.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. januar 2022Endret:3. januar 2023

En inngangspremie på 437 000 kroner var allerede premie nok for kvinnen fra Risør som ble Joker-kandidat 22. januar.

– Å hellan, da har jeg jo allerede vunnet! Nå ble jeg helt skjelven, utbryter hun når Norsk Tipping ringer for å gi beskjed om at hun er trukket ut. Denne summen utgjorde imidlertid bare starten på premiestigen. På toppen lå 2,1 millioner kroner som hun nå hadde sjansen til å vinne.

Klatret helt til topps

Joker-kandidaten fra Risør ble ikke med på tv-sendingen selv. De logiske valgene ble dermed overlatt til maskinen Embla. Tallrekken det skulle spilles på, var følgende:

8 - 1 - 4 - 5 - 1

Jokerlua hoppet aldri fram, men det gjorde ingenting: alle tall gikk gjennom og premien til risørkvinnen gjorde dermed et kjempebyks: fra 437 000 kroner til 2,1 millioner kroner.

Stor spenning 

Alt tegner på god stemning hjemme hos Joker-kandidaten når Norsk Tipping tinger tilbake etter trekning.

– Jeg har aldri vært med på noe så spennende! Vi pustet ikke, hele gjengen, og nå er vi helt svette, ler den glade vinneren, som hadde sett trekningen sammen med familien: Noen av dem var sågar med på telefon.

– Jeg trodde virkelig ikke de siste to tallene skulle slå til. Jeg skjønte ikke en gang at det var lørdag i dag før dere ringte, og nå må jeg venne meg til tanken på å bli millionær, sier risørkvinnen himmelfallent.

Premien vil hun bruke til å betale ned gjeld, samt at det kanskje vanker noe til barna.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Ny Joker-sjanse onsdag

Joker har trekning to ganger hver uke. Neste trekning er onsdag 26. januar, da i forbindelse med Vikinglotto. Her vil det ligge ca. 1,2 millioner kroner på toppen av premiestigen.

Lykke til!

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler