jokervinnerhistorie

Steinar gikk til topps i Joker: – Nå blir det varmepumpe

Noe fint til kona og ny varmepumpe for å gjøre strømregninga mer spiselig var på prioriteringslista til Joker-kandidat Steinar Kristoffer Karlsen fra Bergen.

BERGEN-JOKER: Joker-kandidaten kan glede seg over toppremie og unne seg noe godt på Bryggen i Bergen.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:22. juni 2022Endret:3. januar 2023

Bergenseren i 70-årene fikk en litt mer spennende onsdagskveld enn han hadde regnet med da han ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat 22. juni. Med hjelp fra Embla fikk han en ekstra fin inngang på sommeren: over 1 million kroner ekstra å rutte med, rett før fellesferien.

Skal glede kona og kjøpe varmepumpe

– Det er jo fantastisk. Er du sikker på at dette er sant? spør Karlsen lattermildt når vi ringer med beskjeden om at han er kveldens Joker-kandidat. Det måtte litt overbevisning til før han var med på at dette kunne være sant. 

– Det var jo veldig koselig, utbryter han glad.

Karlsen hadde allerede vunnet en inngangspremie på 206 000 kroner og var storfornøyd med det – og uansett om premien kom til å stige eller ikke, hadde han allerede rukket å gjøre seg opp noen tanker om hva premien kunne gå til.

– Jeg må kjøpe noe fint til kona. Det fortjener hun. Og så har vi snakket en del om å kjøpe varmepumpe, siden strømmen er så dyr, forteller den forelskede bergenseren, som helst ville overlate de logiske valgene til maskinen Embla. Han forsikret imidlertid om at han skulle få med seg trekningen på tv. 

– Den skal jeg skal absolutt få med meg, ja. Vi skal se den sammen, alle tre: meg, kona og hunden, selvfølgelig.

Til topps

Tallrekka til Karlsen så slik ut:

3 - 9 - 1 - 1 - 3

Det kunne knapt gått bedre: Etter bom på første tall og treff på andre, dukket jokerlua opp bak tall nummer tre og sendte han rett til topps, med en premie på 1 029 000 kroner. 

Her finner du trekningsresultatene for Joker

- Nå blir det tørrfisk til hunden

- Nei dette var gøy! Jubler Karlsen da vi ringer tilbake etter trekningen. 

- Vi hadde egentlig innfunnet oss med at det ble inngangssummen på 206 000 kroner og at det var mer enn nok, men så ble det over en million! Nei dette var gøy altså, forteller han glad.

Karlsen forteller at han og kona satt hjemme og så på trekningen sammen med hunden, mens datteren og de to barnebarna fulgte med fra Spania. 

- Det blir nok litt penger på barn og barnebarn også. Også blir det tørrfisk til hunden fremover og oppussing av et gammelt hus. Nei dette er helt utrolig. Helt fantastisk, stråler den nybakte millionæren.

Vi gratulerer! 

Flere Joker-premier

Det er ikke bare Karlsen som sikret seg en gjev premie i kveld. Over 21 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det 3 spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 85 755 kroner hver.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning på lørdag

25. juni er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 25. juni for å sikre én deltakelse.

Nye Joker-sjanser lørdag

Kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil ligge på ca. 2 millioner kroner.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler