jokervinnerhistorie

1,2 mill. til Joker i Lillestrøm: - Jippi!

Det ble jubel i stua hos Joker-kandidaten fra Lillestrøm som sikret seg full pott 23. juni og hanket til seg nesten 1,2 millioner kroner.

GOD SOMMER: Den heldige Joker-kandidaten fra Lillestrøm kan i tillegg til en strålende værmelding glede seg over full pott i Joker.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:23. juni 2021Endret:3. januar 2023

Det gikk helt til toppen av premiestigen for Joker-kandidaten 23. juni. Lillestrømligen, som allerede var sikret 238 000 kroner i inngangspremie, var ikke å nå på mobil før sending, men det gjorde ingenting: Asks logiske valg sørget for at hele potten på 1 192 000 kroner ble med hjem til Viken.

Joker-tallene var følgende:

1 - 6 - 4 - 5 - 6

God stemning

Nyheten om at man har vunnet blir som regel godt mottatt når Telefonen fra Hamar når frem, og denne onsdagen var intet unntak. Vinneren satt sammen med kona på høyttaler, og hun jublet stort.

- Jippi! Dette er det koseligste vi noen gang har vunnet! Det er første gang vi vinner noe, lo hun.

Hva pengene skal bruke på, er ikke paret helt sikre på ennå men med stor familie og invitasjon til bryllup i september, har de fort noen idéer.

- Nå må vi nok tenke litt, men dette var ekstremt hyggelig. Tusen takk!

Kupongen ble kjøpt hos Coop Prix Alexander Kiellands gate.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny sjanse på lørdag

Lørdag 26. juni er det duket for ny Joker-trekning med en pott på ca. 2,3 millioner kroner. Denne skjer da i forbindelse med Lotto, hvor tilfeldighetene har gjort det slik at det blir Supertrekning OG Gulltrekning på én og samme kveld, noe som betyr at vi får både større pott og hele 35 ekstra Lotto-millionærer.

Spillefrist for Joker er hver onsdag og lørdag kl. 18.00

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler