jokervinnerhistorie

2 mill. til Joker-kandidat fra Ålesund

Lykkelig uvitende om at det var nettopp hennes tallrekke som skulle til pers i kveldens trekning ble en kvinne fra Ålesund Joker-millionær.

TIL TOPPS: En heldig sunnmøring fikk med seg rubbel og bit av Joker-potten 24. september.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:24. september 2022Endret:3. januar 2023

Tallrekken som ålesundingen skulle spille på, så slik ut:

0 - 4 - 3 - 4 - 0

Ettersom det ikke lyktes Telefonen fra Hamar å nå kvinnen før trekning, var det maskinen Ask som tok seg av de logiske valgene.

Denne gangen hadde imidlertid ikke logikken noe særlig å si: Her ble det nemlig jokerlue på tredje tall, og en premie på 2 032 000 kroner til kvinnen fra Ålesund.

Latter på bakrommet

– Oi, kom det fra den ferske Joker-millionæren da Telefonen fra Hamar endelig nådde fram etter trekning. Hun fortalte at hun hadde vært på besøk da telefonen ringte før trekning, og at hun nå var på besøk med sønnen og svigerdatteren.

– Det kom brått på, kjenner jeg, jeg har ingen spesielle planer sånn på stående fot… men det kommer absolutt godt med.

– Har de noen anelse om at du har vunnet?

Hun ler. – Nei! Jeg visste det ikke selv. Jeg vinner jo aldri, så jeg sjekker ikke resultatene. 

Et stykke unna i bakgrunnen kan man høre familien prate.

De lurer sikkert fælt på hva som er så morsomt.

Hun ler litt til.

– Kjempegreier, utbryter hun glad.

Vinnerkupongen ble levert på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Alltid flere vinnere i Joker

Hver lørdag vinner over 30 000 spillere stort og smått i Joker. Denne gangen kunne for eksempel seks spillere notere 5 rette og en premie på 86 645 kroner, mens 240 spillere fikk 4 rette og sikret seg 2 325 kroner.

Nye Lotto-utsikter

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer. Det finnes mye man kan gjøre med en millionpremie: I den nye Lotto-filmen får man et godt eksempel på nettopp det. 

Netse Joker-pott

Allerede onsdag 28. september er det duket for ny Joker-trekning, da i forbindelse med Vikinglotto. Her vil det ligge rundt 1 million kroner i potten.

Lykke til! 

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler