jokervinnerhistorie

Joker-kandidat fra Eiker sikret seg en halv million kroner

Joker-kandidaten fra Hokksund i Eiker fikk plutselig mye å tenke på da telefonen ringte på onsdagskvelden 24. november.

PREMIEDRYSS: Telefonen fra Hamar venter fortsatt på snøen. Inntil videre får det holde at det daler Joker-premier over det ganske land hver onsdag og lørdag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:24. november 2021Endret:3. januar 2023

– Det var jo ikke dårlig bare det, sa eikværingen da Telefonen fra Hamar informerte om at han var blitt trukket ut som kveldens Joker-kandidat onsdag 24. november. Inngangssummen på 345 000 kroner var allerede blitt hans til odel og eie. På toppen av premiestigen lå 1,7 millioner kroner.

Om han skulle være så heldig å klatre helt til topps, hadde han planen klar:

– Da skal jeg betale ned leiligheten min, og forhåpentligvis sitte igjen med noen kroner til overs.

Les også: Å ta pause kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Embla tok valgene

Joker-kandidaten var alene hjemme da beskjeden kom, og var tidlig ute med å si at det ble litt skummelt å være med på tv. Han overlot derfor de logiske valgene til datamaskinen Embla.

– Men jeg skal følge med hjemmefra, forsikret mannen, som sier han pleier å få med seg trekningene uansett.

Tallrekka så slik ut:

1 - 7 - 8 - 0 - 5

Embla klarte ikke å bringe vår mann fra Hokksund helt til topps, men han endte til syvende og sist opp med en sluttsum på 569 000 kroner–en økning på ca. 200 000 kroner fra inngangspremien.

Kom brått på

– Dette var spennende, utrbyter Joker-kandidaten når Norsk Tipping ringer tilbake etter trekning. Drømmen om nedbetalt leilighet brast, men Hokksund-mannen sier seg fornøyd likevel:

– Dette kommer godt med uansett, og hjelper betraktelig på. Det var litt av en overraskelse å få på onsdagskvelden, sier han, før han legger til:

– Jeg har mange barnebarn som nok kommer til å se litt av denne premien til jul.

Kupongen ble kjøpt hos Extra Hokksund Sentrum.

Norsk Tipping gratulerer!

Nye sjanser lørdag

Lørdag 27. november er det som vanlig duket for helge-Joker, da i forbindelse med Lotto. Etter en solid overføring på 1 155 000 kroner etter onsdagens trekning, vil det da ligge ca. 3,1 millioner kroner på toppen av premiestigen. Dersom man kjøper en kupong før spillefrist, kan man i teorien risikere å bli trukket ut som Joker-kandidat akkurat som vinneren fra Hokksund. Sjansen for at dette skjer er 1:550 000.

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler