jokervinnerhistoriefremside

Jokerkandidaten vant over 2 millioner kroner: – Utrolig

En mann i 50-årene fra Kristiansand i Agder ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Han hadde hellet med seg og gikk til topps med 2 069 000 kroner i premie.

KAN JUBLE: Joker-kandidaten hadde god grunn til å feire litt ekstra på lørdagskvelden.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:24. februar 2024Endret:26. februar 2024

Lørdag kveld var det en mann fra Kristiansand i Agder som endte opp med den gjeve Joker-kandidat-tittelen. Dermed hadde han også sikret seg en inngangspremie på 414 000 kroner uansett hvordan det gikk under trekningen. Endte han på toppen av premiestigen ventet det en premie på 2 069 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Veldig spennende

Da vi ringte kandidaten opp før trekningen var han hjemme og slappet av. Han tok i mot beskjeden om at han var kveldens uttrukne Joker-kandidat med glede.

–Javel? Nei, er det sant? Det er jo fantastisk, sier mannen når vi forteller at han er garantert inngangspremien på 414 000 kroner.

En mulig toppremie på over 2 millioner kroner satte følelsene i sving.

– Jeg har jo sett Joker-trekning før, og at man skal ta opp-ned valg, men jeg tror jeg blir litt nervøs. Kanskje det er lurest å la maskinen ta valgene, sier mannen.

Kandidaten gledet seg veldig til trekningen som han skulle få med seg på TV.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Embla tok valgene

Kristiansanderen ønsket ikke å ta opp-ned valgene selv, og det ble dermed Embla sin oppgave å ta de logiske valgene for Joker-kandidaten.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre mot venstre):

6 - 9 - 3 - 1 - 8

Det gikk stødig mot toppen av premiestigen fra starten, men på fjerde tall lå Jokeren og ventet. Mannen gikk til topps og vant toppremien på 2 069 000 kroner.

Etter trekning

– Det her er altså helt utrolig. Tusen takk, sier mannen da vi snakker med han rett etter trekningen.

– Jeg kjenner jo faktisk noen som har vunnet i stort, men en tenker jo aldri på at det skal skje en selv. Dette gjør at jeg nå kan realisere noen drømmer. Jeg gleder meg også til å kunne dele litt med de som er nær meg, sier den glade vinneren.

Selv om han skal tidlig opp neste dag blir det en liten feiring.

– Jeg tror jeg er Norges lykkeligste mann, sier han avslutningsvis.

Joker
24. februar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 1 mill. på onsdag

Allerede onsdag 28. februar er det nye Joker-sjanser. Da drar vi i gang ny Joker-trekning, hånd i hånd med Vikinglotto-trekningen.

Spiller du innen onsdag kl. 18 har du et lodd med i Joker-hatten.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler