vinnerhistoriejokerfremside

Mann fra Ringsaker til topps i Joker: Vant 3,4 millioner kroner

En solid premie toppet premisetigen i Joker da innlendingen skulle til pers med sin tallrekke. Allerede på andre tall hoppet jokerlua fram.

KORT VENTETID: Jokerlua var ivrig etter å få luftet seg 25. februar.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. februar 2023Endret:27. februar 2023

En blid innlandsmann svarte da Telefonen fra Hamar ringte ut til kveldens Joker-kandidat.

– Oi, da håper jeg det er gode nyheter, sa han etter at Norsk Tippings utsendte hadde presentert seg. Han fikk så beskjed om inngangspremien på 684 000 kroner – og deretter om toppremien som ventet øverst på premiestigen. 3,4 millioner kroner ville komme innen rekkevidde dersom han skulle ha hellet med seg og samtlige tall gikk inn.

– Vi får la maskina trekke, bestemte ringsaksokningen smånervøst, og lovet å følge med hjemmefra.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Feiret kjapp joker med nyttårssjampisen

Som sagt, så gjort – og bedre kunne det nesten ikke gått. Allerede på andre tall spratt jokerlua fram og gjorde kveldens kandidat til Joker-millionær. Hele toppremien på nøyaktige 3 418 000 kroner var med ett blitt hans.

Da vinneren ble ringt opp igjen etter trekning, var det først bare latter som møtte Telefonen fra Hamar.

– Helt topp, gliste den heldige.

– Dette var helt rått. For en flaks. Det var spennende selv om det ble en kort trekning. Jeg satt nærmest med ryggen til skjermen her, ler han.

Noen umiddelbare planer for premien hadde han ikke utenom at den skulle gå til «fornuftige saker». Kona var på sin side bedre forberedt på feiring enn man kanskje skulle tro:

– Hun hadde en sjampanjeflaske på lur her som jeg ikke visste om. Den skulle egentlig sprettes på nyttårsaften, humrer han avslutningsvis.

Joker
25. februar 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Alltid flere vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som får grunn til å juble på lørdag- og onsdagskveldene. Millionpremier vil det nok aldri vanke nedover premiestigen, men sju spillere kunne fryde seg over fem rette og 71 470 kroner i premie. Over 200 spillere hadde fire rette på sitt spillekort og fikk 2 050 kroner rett i jakkeforet.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Neste ukes pott

Siden Joker-kandidaten rasket med seg hele potten denne gangen blir det ingen overføring til neste Joker-pott onsdag. Den stilles tilbake til start og vil ligge på ca. 980 000 kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill
Relaterte artikler